4.4.2006

Vihamies

Minä inhoan alakerran miestä. Tai hänen ääntään ja sanavarastoaan. Vammaa ei tietysti pitäisi vihata mutta inhoan myös hänen huonoa kuuloaan joka saa hänet huutamaan ja tekemään kaiken kovaäänisesti (voi tietysti olla että hän tekee niin normaalilla kuulollakin).

En minä ole kauhean herkkä ja kestän kyllä normaaleja asumisen ääniä (tai olen asunut tyytyväisenä yli kolme vuotta tässä talossa) mutta jatkuva kovaääninen kiroilu käy hermoilleni. Oletan että sama mies oli syypää myös lauantaiyön karaokeen.
Tänään hänellä on kylässä ystäviä, pelaavat ilmeisesti jotain autopeliä. Ja tietysti siinä menevät hermot, niin Suurella Kiroilijalla kuin ystävillään. Minullakin menee hermot, joko siihen kiroiluun tai formulaääniin (ei tietysti mikään ihme että alakerran mies harrastaa jotain noin ärsyttävää).

Valitusta ei oikein kai voi noilla perusteilla tehdä, varsinkaan kun en ole varma missä mies tarkkaan ottaen asuu. Haluaisin välillä nauttia hiljaisuudesta, tarpeeksi ahdistava päivä muutenkin.


Tunnen oloni saamattomaksi, minun piti tehdä illalla vielä töitä mutta en jaksanut koulun ja kauppareissun jälkeen. Aloitin kyllä työt puoli seitsemältä mutta muutama tunti olisi pitänyt saada vielä tehtyä. Enää ei ehdi, pitää lähteä vesijumppaan.

3 kommenttia:

Keksi kirjoitti...

...asutaankohan me samassa talossa? ;) Vihainen Mies kuulostaa aika lailla samalta mieheltä joka asuu omassa taloyhtiössäni. Sekin tuossa eilen iltana vaan huusi ja tappeli ystäviensä kanssa, ihan älytöntä kiroilua. En uskaltanut mennä valittamaan kun pelkäsin että saisin vaan mustan silmän siitä hyvästä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Luulen että noita riittää joka taloon. Tuo ei ole edes vihainen aina, vaikka onkin aika pelottava. Luulen että hän on samanlainen kuin eräs entinen naapurini joka huusi jatkuvasti, kerran kuulin oven läpi kun hän karjui itselleen hammaslääkäriaikaa. Hänkin oli aika pelottava.

http mistress kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Blog Widget by LinkWithin