23.5.2006

Avoin kutsu

Olen päättänyt järjestää juhlan, joskus kesäkuussa, esimerkiksi lauantaina 10.6 tai viikkoa aikaisemmin 3.6. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, jos eivät satu olemaan kirvesmurhaajia (ehkä hekin jos jättävät kirveen kotiin). Tarjolla olisi ruokaa ja alkoholitonta juotavaa. Tarkoitus ei olisi ryypätä mutta omia juomia saa kyllä ottaa mukaan. Asuntoni on aika pieni mutta kyllä tänne jonkun verran mahtuu väkeä.

Kiinnostaako ketään?

8 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Valmistujaisetko? Onneksi olkoon! Voisin itse tulla ryöväämään tarjottimet, mutta tuo on juuri se viikonloppu, kun saatan olla pois Oulusta.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ei todellakaan valmistujaiset, niiden aika on aikaisintaan marraskuussa, tuskin sitä erityisemmin juhlin. Nyt ajattelin vain juhlia kesää ja lähestyviä syntymäpäiviä. Tuo päivämäärä ei ole kiveen hakattu, minulla on juhannukseen asti aika vapaata. Myös 3. päivä onnistuu, jos tulijoita vain on.

Anonyymi kirjoitti...

Tulossa :) joskin se aikaisempi päivämäärä sopisi paremmin kun on tentti myöhemmin.

Anonyymi kirjoitti...

t. Fanta

Hanichu kirjoitti...

Oi, saanko tulla?!? :)
3. päivä on veljen lakkiaiset, mutta tuskin siellä koko iltaa menee.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Saa tulla :) Ajattelin aloittaa juhlat joskus neljän maissa joten ehkä lakkiaistenkin jälkeen ehtii.

Panu kirjoitti...

Voe. Tuo olisi ollut niin mukava tekosyy käydä Oulussa, mutta kun minun pitää mennä Marian nuorimman pikkusiskon lakkiaisiin juuri kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

En ole saanut päätettyä kumpi viikonloppu olisi parempi mutta tällä hetkellä olen kallistunut 10. päivän puoleen, jo sen takia että silloin opintotuki on tullut. Tai sitten järjestän juhlat vasta heinäkuussa, tämä tuntuu liian stressaavalta :)

Blog Widget by LinkWithin