12.5.2006

Lomatunnelmia

Tässä viimein kuvia matkaltani.

Kupittaan rautatieasema voisi olla aivan hyvin Hollannissa.

Veloena (ja helsinkiläisiä).


Lounaan rippeet.
Tuolla mekin istuimme.
Turistit kuvaavat aina merkkihenkilöiden patsaita, meitä oli siinä pieni joukko.Pitkällisen sommittelun tulos.
Ja taas Turussa: Panu ja MariaKristiina. Isäni väitti kuvan perusteella tavanneensa Panun jossain Sammakon tilaisuudessa.


Turku tuntuu välillä aika eksoottiselta, ainakin sellaisesta joka on kasvanut sisäämaan uudessa pikkukaupungissa. Voisin oikeastaan asua ihan hyvin Turussa, jos talvet eivät olisi siellä niin ankeat.Jostain syystä hautausmaalla ei ollut tuohon aikaan ruuhkaa, meidän lisäksemme yksi valokuvaaja (meillä oli tietysti kaikilla kamerat mukana).
Tämä kuva kuuluisi ennen hautausmaata mutta en jaksa muuttaa sitä. Käsityöläismuseo, hauska paikka.

Ja lisää hautausmaata.
Menossa myöhästyttämään minut junasta. Partiolaiset tuntuvat jotenkin salaperäiseltä, minun lähipiirissäni sitä harrastettu (lukiossa oli kyllä partiolaisia, he olivat myös aktiivisia seurakuntanuoria, reippaita ja sosiaalisia). Minusta olisi tullut todennäköisemmin pioneeri.

7 kommenttia:

Niko kirjoitti...

Nyt varmistui, että bongasin Panun taannoin Irlannin suurlähettilään residenssin terassilta, kun kävelin Tehtaankatua pitkin ohi (ei mikään yllättävä paikka tietystikään Panun bongaamiseen). Jonkin sortin pippalot siellä oli meneillään.

Anada kirjoitti...

Hyviä kuvia. Ja mukava nähdä bloggaajien nassuja. Enpä vaan muista törmänneeni tuohon mieheen Turussa liikkuessani.

Elean kirjoitti...

Mukavia kuvia, kivasti olit käyttänyt erilaisia kuvakulmia esim. tuon Mannerheimin patsaan kuvaamiseen. :) Bloggaajien kuviakin hauska nähdä uteliaana ihmisenä. ;)

Myos ne pienemmista yksityiskohdista otetut kuvat olivat ihania.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Niko, kuulostaa hyvältä paikalta Panun bongaamiseen.

Anada, on kyllä mielenkiintoista nähdä bloggaajien kuvia, varsinkin sellaisia joita olisi ollut ainakin teoriassa mahdollista nähdä. Yleensä yllätyn siitä miltä ihmiset näyttävät, sinun silmistäsikin :)

Elean, kiitos. Tiesin etten saisi Mannerheimista järkevää kuvaa joten vedin sen aika äärimmäiseksi (tuo on muuten aika järjetön lause mutta en osannut paremminkaan muotoilla. Voi olla että puhun noin). Minäkin olen hyvin utelias, kaikkien suhteen.

Panu kirjoitti...

Isäni väitti kuvan perusteella tavanneensa Panun jossain Sammakon tilaisuudessa.

Sammakon? En tiedä. Sammakon kansa en ole juurikaan ollut tekemisissä, mutta jotain Sammakon tyyppejä on varmasti pyörinyt samoissa kulttuurirenttupiireissä kuin minä.

Turku tuntuu välillä aika eksoottiselta, ainakin sellaisesta joka on kasvanut sisäämaan uudessa pikkukaupungissa.

Tähdellinen pointti. Minulle oli Turussa hyvin eksoottista mm. se, että kaupungissa oli mäkiä ja kumpuja asfaltoidulla alueella. Olin tottunut latteisiin ja lanattuihin kaupunkimaisemiin.

Nyt varmistui, että bongasin Panun taannoin Irlannin suurlähettilään residenssin terassilta, kun kävelin Tehtaankatua pitkin ohi (ei mikään yllättävä paikka tietystikään Panun bongaamiseen). Jonkin sortin pippalot siellä oli meneillään.

Oliko se perjantaipäivä pari kuukautta sitten?

Anada kirjoitti...

Minun silmistäni? Hmm... jotenkin sitä kai kuvittelee, että kaikki ajattelevat minun olevan juuri tämän näköinen kuin oikeastikin olen :)

Uskon, että silmieni perusteella minusta saa paljon kiltimmän kuvan kuin tekstieni perusteella.

Arnaía kirjoitti...

Viime talvi, eli ensimmäinen Turussa viettämäni, oli kyllä ihan oikea talvi, mistä olin sangen yllättynyt.

Blog Widget by LinkWithin