11.5.2006

Tänään olen ollut nolo ja rohkea ja vähän sekava.

Uskalsin pyytää sarjakuvakurssin vetäjältä nimikirjoitusta siskolleni (jonka idoli tuo opettaja on, kyllä minustakin Jasso-kissa on hauska). Oli aika nolo olo pitkään mutta ehkä siskoni ilahtuu (hän valmistuu tänä keväänä, ostin myös lohikäärmekirjan).

Kävin poliisilaitoksella anomassa passia. Jonotin 20 minuuttia ja hermostuin pahasti, olin varma että jokin asia menee pieleen (poliisilaitoksessa on jotain hermostuttavaa, edellisen kerran kävin kymmenen vuotta sitten, silloinkin passiasioissa). Ongelmia tulikin, hymyilin passikuvissani (ne ovat vanhojen ohjeiden mukaiset). Virkailija hyväksyi ne kuitenkin, vähän vielä hermostuttaa.

Kävin ostamassa matkalipun huomiselle (lähden taas lomalle, en muuta nykyisin teekään). Äitini soitti juuri kun olin maksamassa ja melkein unohdin lippuni, onneksi joku juoksi perääni. Aika noloa.

Kaupasta ostin kummallista ruokaa, kuten kuivattuja mangonpalasia (jotka ovat oikeastaan hyviä) ja tortilloja (jotka ovat liian hyviä). En oikein tiedä söisinkö niitä tänään vai heräteostoksena mukaan tulleita riisi- ja ohrapiirakoita (joita on kaksi). Ensin pitäisi kyllä tiskata. Ja pakatakin pitäisi.

Muuta mielenkiintoista: näin aamulla piisamin uimassa. Pyörästäni on kumi puhjennut.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin