3.5.2006

Parasta tänään:

1. Sälekaihtimet: ei tarvitse herätä auringon noustessa.
2. Loma: saa maata sohvalla hyvällä omallatunnolla ja lukea. Mitään ei ole pakko tehdä eikä tarvitse miettiä koulua.
3. Torstai ja retki Helsinkiin. Hieman hermostuttaa.
4. Lainapyörä. Oman pyöräni on niin raskas poljettava että kunnon loppuessa olen miettinyt vaikka mitä vaarallisia tauteja. Vika ei ollutkaan kunnossa.
5. Kevät. Turussa on kukkiakin.
6. Pisamat. Ne ilmestyivät viime kesänä yllättäen ja aiheuttivat identiteettikriisin, en minä ole pisamainen ihminen. Ne näyttävät palaavan tänä keväänä, oikeastaan se on hauskaa. Salaa ajattelen olevani oikeastaan punatukkainen.


Eilen pyöräilin yhdelle kirpputorille, se on vähän vaarallista. Mukaan lähti kahdeksan euron laatikko pieniä vanhoja lasipulloja ja venäläinen valotusmittari (venäläiseen täysin manuaaliseen kameraan), joka saattaa toimia tai sitten ei, minä en siitä kuitenkaan ymmärrä mitään. Vauhtiin päästyäni kävin eräässä osto- ja myyntiliikkeessä, siellä oli pelottava itsekseen jupiseva myyjä. Sain kuitenkin pinon mielenkiintoisia valokuvia eurolla. Ja kävin kirjastossa, jossa on paremmat hömppäkirjavalikoimat kuin Oulussa (asuin aikoinaan pari kuukautta Turussa ja kirjasto pelasti minut, muutenkin kuin hömppäkirjojen takia). Tänään pitää ostaa junalippu (Kupittaan rautatieasema on sopivasti aivan tässä vieressä) ja käydä tutustumassa vanhaan rakennukseensa muuttaneeseen taidemuseoon, Turun elämäni alkoi vasta sen evakkoajan alussa.

2 kommenttia:

P.A.Jäppinen kirjoitti...

Pienet pullot on jotenkin... no mä olen hulluna niihin

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Pienet pullot ovat hauskoja ja noita tarkemmin tutkittuani huomasin että ne ovat erityisen hauskoja.

Blog Widget by LinkWithin