11.6.2006

Olen tainnut saada sen aika monia muitakin vaivaavan kesäflunssan. Toivottavasti se menee pian pois, Tallinnan matka alkoi taas vaikuttamaan melkein mahdolliselta.

4 kommenttia:

Katza kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian! Mulla iski flunssa eilen päälle lapsenvahtikeikan jälkeen, kahden aikaan yöllä join finrexiä, jotta sain kurkkukivun asettumaan. Tänään piti vielä herätä aikaisin kipsi poistattamaan. Olisi kiva nauttia kesälomastakin, vielä viikko vapaalla ja sitten töihin. Inha jos nuhassa menee :(.

paranemista sinne!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Sinun tautisi kuulostaa ikävämmältä, minulla on tähän mennessä ollut vain melkein kuumetta ja kauhea väsymys. Vähän huono omatunto siitä etten jaksa tehdä mitään (pitäisi tehdä työharjoittelua mutta taitaa jäädä tänään väliin) mutta en vain jaksa, nukuinkin vähän, se on äärettömän harvinaista. Lähinnä tunnen itseni luulotautiseksi mutta kaipa voi yhden päivän maata sängyssä, tärkeintä on että olen viikon lopulla aivan terve.
Paranemista sinullekin :)

Lord Boredom kirjoitti...

Kas, tänäänpä taisi iskeä minullekin. Kauhea kurkkukipu, heräsinkin jo näin ennen aamukuutta. Huoh. Täytyy vain toivoa, että vanhat mömmöt auttavat.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Pikaista paranemista.
Minä en oikein tiedä mikä minulla on, hirveää väsymystä ja pientä kuumeilua. Tulisi jo tauti jos on tullakseen. Kun allergiakin on menossa en tiedä onko minulla muita oireita.

Blog Widget by LinkWithin