6.6.2006

Yleistä valitusta

Tämä viikko ei ole alkanut kovin hyvin. Olen väsynyt ja ehkä sen seurauksena laiska ja saamaton töiden suhteen (siis työharjoittelun). En saa mentyä ajoissa nukkumaan, nukun kyllä pitkään (puoli kahdeksaan tänäänkin). On niin pilvistäkin. Ja olen syönyt liikaa ja vääränlaista. Pitäisi oppia etten voi ostaa jäätelöä tai pitää pakastimessa muitakaan herkkuja. Joku syö ne heti. Pitäisi varmaan opetella vähän itsekuria.
Pelkään että lauantai epäonnistuu (ketään ei tule paikalle / ihmiset inhoavat toisiaan). Ja se lomamatkan peruuntuminen ärsyttää. Ei se ollut kuin kolme yötä Tallinnassa mutta vaihtelu olisi ehkä piristänyt.

Huomenna on ehkä iloisempi päivä.

2 kommenttia:

Keksi kirjoitti...

Tiedän tunteen, liittyen noihin herkkuihin ja syömättä jättämiseen. Itse en voi ostaa mitään herkkua taloon, kun loppupäivän aivoissani tykyttää ajatus: "Syö se pois, syö se pois... destroy it!". Minusta tulee joku terminaattori joka punaisella katseellaan etsii kaloripommeja ja tuhoaa ne yhdeltä istumalta. Siksi yritän aina ennen kauppaan lähtöä syödä kunnolla, ja kaupassa teen kaikkeni että en kävele minkään herkullisen ohitse. Tai jos mieleni tekee mieli suklaata niin sen sijaan ostan avokadon ja herkuttelen sillä illalla.

Eli voimia herkkujen vastaiseen taistoon! Päihitämme ne joku päivä!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuo ajatus on hyvin tuttu. Ei minun edes tee mieli syödä sitä välttämättä (tällä kyseessä oli puolukkapiirakkaa varten ostettu jäätelö, ja sitä ennen se piirakka, en edes kauheasti pidä vaniljajäätelöstä ja olen kaiken lisäksi laktoosi-intolerantikko, tuo ei ollut edes hylaa). Vuoden alussa päätin vähentää herkkujen syömistä ja se toimi aika hyvin. Nyt kun olen taas suunnilleen normaalipainoinen on motivaatio huonompi. Pitäisi vain taistella.

Blog Widget by LinkWithin