5.6.2006

Uimahallin saunassa kaksi (hoikkaa) naista puhui kovaan ääneen tuttavastaan, joka ei mahdu vanhoihin vaatteisiinsa. Lopettaisi vaan sen karkin mässytyksen.
Minun vieressäni istui hyvin lihava nainen.

Avoin juhlakutsu (la 10.6. klo 16 jälkeen, osoitteen saa sähköpostilla) on edelleen voimassa. Tähän mennessä olen saanut houkuteltua kylään vain kaksi ystävääni, jos heille ei ilmaannu muita menoja. Tarjolla on varmaan vohveleita.

11 kommenttia:

Anada kirjoitti...

Oikeesti nuo naiset varmaan haluaisivat itsekin mössöttää karkkia vapaasti, mutteivät uskalla koska voivat vaikka lihota :D

Siinähän se on sitten hyvä moralisoida niitä, jotka sitä tekevät ilman omantunnontuskia. "Jos mä en saa nauttia, ei kukaan muukaan".

norsis kirjoitti...

Inhottavaa, kun mussutetaan jonkun (vaikka sitte omien) läskeistä silloin, kun paikalla on joku huomattavasti lihavampi :(

Tai mistä tahansa piniseminen, jos seurassa on joku, jolla olisi todellisempaa aihetta pinistä asiasta.

sympaattinen kirjoitti...

Se ei varmasti ollut vahinko.

Anonyymi kirjoitti...

Kumma ettei vohvelit kelpaa :P

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Anada, niinpä. En kyllä tiedä miten hoikkia he oikeasti olivat, he istuivat saunan toisella puolella ja minulla ei tietenkään ollut laseja päässä.

norsis, se on inhottavaa ja epäkohteliasta, sillä kiinnitetään huomio toisen vikoihin. Minä muistan joskus hävenneeni itseäni kun joskus satuin pitämään ulkonäöstäni, vaikka hoikat ja kauniit ihmiset valittivat koko ajan omasta ulkonäöstään. Miten kehtasinkaan. Nyt yritän ajatella että omapa on ongelmansa.

Syympaattinen, on pieni mahdollisuus että he olivat vain niin uppoutuneita keskusteluunsa etteivät huomanneet muita läsnäolijoita, mutta se tuntuu epätodennäköiseltä. Heidän juttunsa alkoi joistain ylioppilasjuhlista, joissa heidän tuttunsa oli ollut, ehkä se oli vahinko. Minä kyllä saatan olla epäkohtelias ja ajattelematon ja saatan juoruillakin, mutta en usko että pystyisin puhumaan hyvästä tutusta noin arvostelevasti, oletettavasti he olivat mielin kielin kun tapasivat tuon onnettoman kasvokkain.

Anonyymi, sehän minuakin ihmetyttää :) Tulee vähän epäsuosittu olo mutta toisaalta asuntoni on pieni ja kaksikin ihmistä on jo paljon, jos he pääsevät paikalle.

jampetti kirjoitti...

Voin varmastikkin tulla, jos minut otetaan mukaan. Pistän postia. :-)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tervetuloa, muutkin.

-TC- kirjoitti...

höh, järjestämme miittiä samaan aikaan eri puolilla suomea :|

Anonyymi kirjoitti...

Niinh. Ehkä tarjous on vaan liian outo; avoin kutsu pannarikesteihin blogissa! ;)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Voi olla, ainakin se on lohdullisempi ajatus kuin se että olen vain niin epäsuosittu ettei kukaan halua olla kanssani :)
Olen joskus aikaisemmin järjestänyt muutaman miitin kotonani, vähän samalla periaatteella, ei niissäkään ole ollut pelkkiä tuttuja.

Anonyymi kirjoitti...

No höpsistä, vaikutat ainakin tosi kivalta tytöltä :) Mut silti ehkä minä(kin) olen niin sovinnainen, että jotenki outo tarjous toi oli..

Blog Widget by LinkWithin