25.7.2006

Minä


Olen nähnyt muilla (se taisi olla trendikin jossain vaiheessa mutta minä tulen taas vähän jälkijunassa) Johari- ja Nohari-ikkunoita, ne vaikuttavat kiinnostavilta ja sopivilta huomionkipeälle (joka kyllä kestää negatiivisenkin palautteen, ehkä). Olisi hauskaa jos kertoisitte noiden kautta mitä minusta ajattelette: Johari & Nohari. Paljon kiitoksia, jos viitsitte osallistua.


Yritin ottaa itsestäni kasvokuvankin mutta en ollut niihin tyytyväinen. Vartalooni olen taas tällä hetkellä ihan tyytyväinen, sen suhteen en ole mikään perfektionisti.

7 kommenttia:

Keksi kirjoitti...

Huh, olipa vaikea täyttää tuota Nohari-ikkunaa! Suurin osa adjektiiveista kun tuntui olevan todella aggressiivisia, eikä mikään niistä oikein osunut kohdallesi. Vaikeaa, vaikeaa...

Mutta olipa noloa huomata että olin ensimmäinen ja ainoa täyttäjä. Ihan niinkuin minulla olisi jokin kova kiire päästä arvostelemaan sinua ;).

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näkönen :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos Keksi, täytyy tunnustaa että olen klikkaillut refresh-nappulaa siinä toivossa että vastaisi :) Nuo ovat aika vaikeita täyttää. Huomasin myös ajattelevani että kehtaanko tuollaista laittaa, entä jos muut eivät ole sitä mieltä, mitä ne oikein ajattelevat jos sanon olevani x tai y? Yritin olla huomioimatta moisia. Ja aina voin lohduttautua sillä että netissä olen erilainen kuin vaikka perheeni kanssa. Minua kyllä kiinnostaa millaissen kuvan minusta saa.

Anonyymi, kiitos. Mustavalkoisuus ja outo valaistus saavat hiukseni näyttämään aivan vaaleilta, se näyttää vähän oudolta.

Lord Boredom kirjoitti...

Heh, ajattelinkin kysyä, että oletko hiuksesi värjännyt (olin hyvin yllättynyt, kun aamulla näin tuon kuvan), mutta ilmeisesti sitten kyse oli vain jostain muusta.

Nohari-ikkuna se vasta helppo onkin täyttää. Jos ei ole sosiaalisimmasta päästä, niin on helppo laittaa insecure-timid-withdrawn-passive -kombo, ja siinähän melkein onkin 5-6 adjektiivia (tietysti hieman tapauskohtaista, että sopiiko nuo kaikki, mutta kun sitten taas otetaan huomioon, että aste-erot eivät tule hirveän hyvin ilmi joka tapauksessakaan, niin nuo on helppo valita).

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Helppo hiustenvaalennus ylivalottamalla :) Kasvokuvat olivat osittain huonoja kauhean puhkipalamisen takia, osittain tietysti itsetuntosyistä. Ja minulla oli verhot kiinni kun otin kuvia.

zache_ kirjoitti...

Juuh olen kanssa samaa mieltä, ettei noharin adjektiivit oikein osunut. Insecure-timid-withdrawn-passive -kombossa, hämää se että eipä nettipersoonana Näkymätön tyttö ole käytännössä withdrawn tai passive. :)

Veloena kirjoitti...

Nuo ikkunat olivat tosiaan vaikeita. Johariin olisin laittanut mieluusti 13 adjektiivia, mutta noharia oli vaikea keksiä... huh.

Blog Widget by LinkWithin