28.7.2006

Pyöräilin eilen ystävän kanssa Lidliin tutkimusretkelle (kun sen ilmaisee noin se ei tunnu niin nololta). Sen jälkeen minun ei tehnyt mieleni mennä vielä kotiin, menin vielä kylään ystäväni luo (on niin mukavaa kun on ystäviä joiden luona voi käydä ja joiden kanssa voi jutella kaikenlaisesta, huvittavaa kyllä me, vähän sukupuolineutraalit ja vähän nörtihtävät tytöt puhuimme vaatteista ja ihmissuhteista, muustakin kyllä. Olen ollut aivan ilmankin ystäviä, toivottavasti osaa arvostaa nykytilaa tarpeeksi).
Kotiin tulin yhdeksän jälkeen, silloin oli vähän nälkä.

Olin koko eilisen innoissani leteistä, lettiä oli pakko kosketella ja purkaa ja tehdä uudestaan. Ehkä alan nyt pitämään välillä hiuksia kiinni julkisillakin paikoilla.

Työni, joka on kirja, on edennyt niin pitkälle että ensimmäinen vaihe on valmis, vaikka sieltä puuttuukin vielä vaikka mitä. Tässä vaiheessa olisi hyödyllistä näyttää sitä ihmisille ja olisin äärettömän kiitollinen jos joku haluaisi vilkaista sitä. En tietenkään odota mitään oikolukua, haluaisin vain tietää onko kirjan tarina selkeä, jääkö jotain kysymyksiä, joihin tarvitsisi vastauksen, näyttääkö se hölmöltä, sen tyylisiä juttuja (kustannustoimittaja kirjalla kyllä on, kunhan hänellä olisi vain aikaa). Koeyleisön. Jos jotakuta sattuu kiinnostamaan (ja jos jollakulla on aikaa, kirja on parisataasivuinen, aika väljästi taitettu ja siinä on paljon kuvia) niin sähköpostiosoitteeni löytyy profiilistani.

Kävin varaamassa pesutuvan ja löysin sieltä kadottamani alushousut (Hollannista ostetut joten tunnistuksesta voi olla varma). Hieman noloa.

3 kommenttia:

Orange seeds kirjoitti...

Olisin kiinnostunut koeyleisönäsi toimimisesta ja minulla on jonkin verran kokemustakin moisesta. olen ihan asiallinen palautteen antaja ja kaiken lisäksi piädn sellaisesta työstä suunnattomasti. En vaan saanut tuota sähköpostinlähetysohjelmajuttua toimimaan koneellani (en ole oikein hyvä näissä jutuissa) eikä sähköpostiosoitteesi näkynyt suoraan profiilissa..
Minulle voi lähettää postia osoitteeseen orangeseeds@karmadrive.com, jos koelukijan paikka on yhä auki:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Sähköposti lähetetty. Profiilia ei taida saada näyttämään sähköpostiosoitetta tuon tarkemmin, se on kyllä vähän hankala.

Anonyymi kirjoitti...

minä olisin myös kiinnostunut toimimaan koelukijana, jos kiinnostaa...

nellyvon887@hotmail.com

Blog Widget by LinkWithin