5.8.2006

Eilinen Oulun blogimiitti sujui vähän eri tavalla kuin olin kuvitellut, kun kukaan ei ilmoittanut tulevansa ajattelin ettei kukaan tulekaan, onneksi olin kuitenkin tapaamispaikalla. Paikalla oli edellisistä miiteistä tuttua väkeä 4 kpl + minä (tällä hetkellä olen vielä liian väsynyt linkittääkseni ja traumatisoitunut siitä etten huomannut keittiön hanastani tulevan veden joukossa olevan jotain juttuja, ruostetta ehkä, ennen kuin olin juonut lasillisen. Jos olisin pirteämpi olisin varmaan varma että saisin siitä jonkun kauhean taudin ja kuolisin, toivottavasti en). Istuimme ensin kahvilassa vähän aikaa (minun vadelmakakkuni oli aivan liian äitelä ja toisen jäälatte ei ollut muuten hyvä). Ja sitten Stockmannin ruokaosaston kautta sinne missä kaikki nuoret ja vanhemmat näyttävät viettävään perjantai-iltaansa, siis Torinrantaan (kirjoitetaanko se yhteen vai pitäisikö sanoa torin ranta?). Istuimme piknikillä teatterin takana (se on piknik jossa mukana on juustoa ja bataatti). Yllätyksekseni ostamani siideri (jonka nimen olen onnistunut unohtamaan) oli ihan hyvää, samoin kaikilla maistatettu inkiväärikaneliolut. Lähdin kotiin aika aikaisin, tänään minulla on tarkoitus lähteä taas marjaan.

Oli muuten hauskaa kun paikalla oli samasta kaupungista kotoisin oleva ihminen, kun keskustelu ajautui outoihin nimiin niin olimme kuulleet samoista lapsiraukoista (jotka olivat kaikki olleet kuvataidekoulussa, pystyin varmistamaan että Pilvi-Helinä ja Pälvi-Solina ovat aivan oikeasti olemassa). Keskustelimme myös naisista, jotka saavat tietää olevansa raskaina vasta kun synnytys käynnistyy, kuukuppien hankaluudesta (ostin sellaisen pari vuotta sitten enkä ole onnistunut käyttämään sitä, ehkä ette halunneet tietää tuota), purjeveneistä ja muustakin.

8 kommenttia:

c8z kirjoitti...

Mukana oli juustoa, sipsejä ja bataatti.. ja olikos sinullakin pullo Magnersia?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Sipsit aivan unohdin ja minulla oli suklaatakin. Ja kiitos tuosta siideritiedosta, täytyy pistää se muistiin. Saattoi olla parasta juomaani, ainakin pitkään aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kuukupista toki jo tiesimmekin, kerroit sen silloin pari vuotta sitten heti sen ostettuasi :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

En kai, kun en silloin edes pitänyt blogia. Tai pidin mutta en tätä ja siinä toisessa en kirjoittanut mitään intiimiä, muuta kuin ahdistuksesta. Mutta olen melko varma että olen joskus kuukupin täälläkin maininnut :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin just, mainitsit sen silloin joskus tämän blogin alussa.

Aaltoneito kirjoitti...

Mukavaa todellakin, että Magners maistui. :)

Bataatti on vieläkin hengissä, tosin harkitsen teurovani sen ja tekeväni siitä intialaista bataattijälkiruokaa.

Ja mars Kuukuppikuntaan, niin ongelmat ehkä ratkeavat. :)

piua kirjoitti...

Kuukupin kanssa voi oikeasti olla siitäkin vaan kiinni ettei ole kauheasti värkännyt tuon alaosaston kanssa. Siis jos et ole seksuaalisesti aktiivinen (niinkuin olen ollut käsittävinäni ;), on alakertasi hieman napakammassa kunnossa kuin aktiivelämää viettävillä, vaikkei se oikeastaan veny käytössä. Tarkoitan nyt sitä että kroppa on tottunut venymään ja vastaanottamaan sinne kuulumattomia esineitä (kyllä, se miehen elin on ihan vieras asia sille naisen elimelle) ja ne joilla on vilkas seksielämä ovat ymmärrettävasti tottuneempia alakertansa kanssa värkkäämään.

Toisaalta voi olla ettei sun sisäosat vaan sovi kuukupin käyttöön. Me ostettiin tyttöporukalla kupit tuossa ennen joulua ja suurin osa on nyt tyytyväisiä kuppeilijoita, mutta yhdelle mun kavereista se ei vaan sopinu ollenkaan. Mietittiin yhdessä että se voi olla sitä kun hän ei oo koskaan käyttäny edes tamponeja, kun ne on hankalia, eli kyse olis vaan tottumattomuudesta. Mutta sitten tää tyttö ite epäili että voisko hänen keskosuudellaan olla mitään tekemistä asian kanssa. Että paikat olis vaan niin pienet tuolta sisältä ettei kuukuppi vaan sovi mukavasti sisään.

No, oli miten oli, mut ei hän heittänyt kuppia pois eikä sunkaan kannata (etkä kai olekaan niin tehnyt, vai?!) vaan meinas kokeilla taas joskus. Eihän sitä tiiä jos se vaikka sopisikin joku kerta, kun onnistuisi asettamaan kupin paremmin paikoilleen.

Onnea vaan sullekin maailman parantamiselle ;)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ajattelin myös itse tuota kokemattomuutta yhdeksi syyksi, vaikka muuten olenkin sinut vartaloni kanssa ei minulla ole tapana työntää mitään sisään, en käytä tamponejakaan (ne tuntuvat ajatuksenakin inhottavilta). Täytyy kyllä kokeilla sitä uudestaan, huonoista kokemuksistani on tosiaan melkein pari vuotta. Kuukuppi vaikuttaa kyllä kauhean kätevältä.

Blog Widget by LinkWithin