3.8.2006

Hysteerisesti & sekavasti epämiellyttävästä tapahtumasta

Pyykkitupaan liittyen tapahtui jotakin pientä mutta niin epämiellyttävää että melkein kuvottaa ja töihin keskittyminen on vaikeaa. En tiedä lasketaanko se seksuaaliseksi häirinnäksi (mitään sellaista ei onneksi tapahtunut jossa olisi toinen ihminen läsnä) enkä tiedä mitä oikeastaan oli tapahtunut, en halunnut tarkemmin tutustua, mutta minusta tuntuu melkein siltä että koskemattomuuttani on loukattu, ja että se on jollain tavalla oma vikani, että olisi vain pitänyt pitää huoli siitä ettei unohda mitään vaatteita pyykkitupaan, varsinkaan niitä ainoita kalliita alushousuja. Hämmentää että on oikeasti ihmisiä jotka tekevät sellaista, jos oli tehty sitä mitä kuvittelin. Koko asuntoni tuntuu saastuneelta kun en huomannut tapahtunutta vielä pesutuvassa, aivan kuin niistä leviäisi jotain tauteja (ei kai se ole mahdollista, vaikka ensin mielenhäiriössä olisi yrittänyt liottaa niitä ja sitten hukuttanut kylpyhuoneensa Toluun). Inhottava vaikutus on tunkeutunut asuntooni.
Ja minulle ei edes tapahtunut mitään.

Pahoitteluni tuosta tekstistä. Minusta vain tuntui että minun piti purkaa ikävää oloani jonnekin, oletan että se menee pian ohi.

52 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihmiset ovat sekaisin, etkö tiennyt.. :(

-sb

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Välillä sen ehtii unohtaa kun on lähinnä tekemisissä mukavien ja fiksujen tyyppien kanssa, onneksi heitäkin löytyy. En ollut valmistautunut reagoimaan tuollaiseen.

-TC- kirjoitti...

Öh, siis mitä siulle on tapahtunut? Joku on runkannut alushousuillesi tms..?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Juuri niin, tai niin epäilen. Eihän se mikään kauhea teko ole, vain erittäin epämiellyttävä yllätys. Ja kun minulle ei ole juuri mitään epämiellyttävyyksiä tapahtunut niin ylireagoin (pidän itseäni oikeastaan vielä ainakin melkein neitsyenä ja vielä aika hysteerisenä sellaisena).

Maria kirjoitti...

Hyvä Näkymätön! Reaktiosi on täysin luonnollinen ja normaali: älä pyytele sitä anteeksi tai häpeä (vaikka tuokin on naisille tyypillinen kokemus, kun tapahtuu seksuaalisia loukkauksia).

Reaktiossasi ei ole siis mitään hysteeristä tai sekavaa. Vaikka ruumistasi ei suoraan loukattu, tuo tapaus tietysti panee liikkeelle mielikuvia siitä, miten muuten, konkreettisemmin, seksuaalista itsemääräämisoikeuttasi voitaisiin loukata.

Itse varmaan heittäisin alushousut menemään, en varmaan pystyisi pitämään niitä enää.

Nyt surettaa sinun, itseni ja niin monien muiden naisten puolesta, jotka häpeämme ja yritämme mitätöidä täysin normaaleja reaktioitamme, kun meille on tehty pahaa/väärin.

Punainen Nörtti kirjoitti...

En tiedä lasketaanko se seksuaaliseksi häirinnäksi

Jos joku on runkannut pyykkituvassa alushousuillesi, niin silloin on kyse seksuaalisesta häirinnästä. Vika ei tällaisessa tapauksessa ole sinussa.

Öö, siedättekö te naiset tällaista ihan oikeasti nostamatta asiasta meteliä? (Luulisin, että minä nostaisin metelin, jos joku olisi edes niistänyt vaatteisiini pesutuvassa.)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Heitin alushousut menemään, ensin ajattelin yrittää pestä niitä, kun ne kuitenkin olivat aikoinaan aika kalliit (toisaalta en käyttänyt niitä juuri koskaan, eivät ne oikein sopineet tyyliini). Sain heitettyä ne lavuaariin ja laskin paljon vettä päälle, sitten tajusin etten kuitenkaan voisi pitää niitä enää ja heitin ne roskiin muovipussien avulle (siinä vaiheessa en halunnut enää koskea niihin ja lavuaarinikin tuntui saastuneelta).
Tuo tuntui pahemmalta kuin se kun minulta varastettiin pyörästäni tavaraa. Asiasta kertominen auttoi, tuskin traumatisoiduin pahasti :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Punainen nörtti, en oikein tiedä miten voisin nostaa asiasta metelin, muuta kuin viemällä valituslapun pesutupaan. Vuokranantajallekin voisi ehkä valittaa mutta en taida kehdata. Ehkä se olisi paras tapa, ei ole kivaa jos tällä alueella asuu joku tuollainen tyyppi. Ainakin amerikkalaisissa trillereissä sarjamurhaajaraiskaajat ovat aloittaneet tuolla tavalla.

Maria kirjoitti...

Punainen Nörtti: juuri näin: naiset sietävät uskomattoman paljon juuri tällaista "pientä" seksuaalista häirintää. Mitätöimme nämä teot juuri ajattelemalla, että "eihän se nyt mitään ollut, minuun ei edes koskettu jne." Ja sitten etsimme vikaa itsestämme: mitäs jätin alushousut pyykkitupaan/mitäs pukeuduin minihameeseen/mitäs meikkasin liikaa jne. jne.

Näkymätön: et ehkä "traumatisoitunut", mutta muista että syy tapahtumaan ei ole missään tapauksessa sinussa. Ja jos haluat tulla "näkyväksi" -- ainoa tie tähän on se, että kunnioitat omaa kokemustasi juuri sellaisena kuin kaiken koet -- anteeksi pyytelemättä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Pyytelen kyllä varmasti liikaa anteeksi, nykyään olen kyllä päässyt eroon että tunnen syyllisyyttä silloinkin kun syy ei ole missään tapauksessa minussa ja koko asia ei edes liity minuun millään tavalla. Tiedän kyllä että minun kokemukseni on yhtä arvokas kuin muidenkin, mutta välillä se tieto ei ole kunnolla sisäistyneenä, täytyy ensin sanoa että tietysti tämä ei ole mitään muiden kärsimyksiin verrattuna ja eihän se mikään iso juttu ole. Se on iso juttu jos se tuntuu siltä.

Voisin kyllä kirjoittaa vuokranantajalleni (joka on opiskelija-asuntosäätiö ja ilmeisesti myös tuon häirikön vuokranantaja), mutta taidan olla liian häveliäs ylipäätään puhumaan tuollaisista asioista.

Punainen Nörtti kirjoitti...

Minä en ole todellakaan maailman paras ihminen neuvomaan, kuinka tällaisissa tapauksissa tulisi toimia, mutta luulisin, että jos itse joutuisin vastaavaan tilanteeseen, kirjoittaisin vuokranantajalle. (Toisen pyykkien tuhriminen kun on väärin ihan ilman sitä seksuaalistakin aspektia.)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minäkin ajattelin sitä tuolta kannalta, täytyy varmaan kehdata.

Anna Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän tunteen. Kerran jouduin tilanteeseen, jossa umpisekaisin oleva äijä näytti minulle (juuri niin, henkilökohtaisesti minulle) sukupuolielintään julkisella paikalla, eikä kukaan puuttunut tapahtumaan, vaikka joku sen varmaan huomasikin. Minun olisi tietenkin pitänyt ilmoittaa asiasta jollekin, mutta en vaan pystynyt, koska minulle tuli niin likainen ja vastenmielinen olo ja halusin vaan päästä tilanteesta nopeasti pois. Tyhmää ajatella noin ja tyhmää varsinkin tuntea itsensä syylliseksi ja likaiseksi, mutta ei sitä siinä tilanteessa ajatellut.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Onpa inhottava tilanne :( Minä en oikeastaan enää ihmettele naisia jotka jouduttuaan raiskatuiksi kuuraavat kaikki rikoksen jäljet itsestään, kun samoja tuntemuksia tulee paljon pienemmistäkin loukkauksista.

-TC- kirjoitti...

Mistä sinä päättelet että niihin oli sitten runkattu? Anteeksi epäilykseni, mutta..
Spermaa muistuttavat tahrat voivat tulla esim. huuhteluaineesta jne.. Jos nyt edes oli kyse siitä että niissä oli edes tahroja..?

Ja ei tuosta kannata mitään meteliä nostaa: itsensä siinä vaan nolaa kun "pienestä" vaahtoaa.
Mitä sille enää voi tehdä, kun kerran dna:kin on poistettu, eikä voi edes tutkia asiaa?
Puhumattakaan siitä, että ei tollasille asioille yksinkertaisesti voi tehdä mitään. Miksi tollasta tehdään? Koska halutaan saada huomiota. Jos vie sen lapun sinne pyykkitupaan ja nostaa meteliä, niin se on sitä huomiota, mitä tolla haetaankin.
Järki käteen, hysteerikot. Loogisesti saa ajatella "kauhistuttavissakin" tilanteissa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Niin en tosiaan tiedä mitä tahrat olivat, huuhteluainetta tuskin kuitenkaan, vaikka se miellyttävämpi ajatus onkin (huuhteluaineen kaataminenkin olisi aika outo teko, alushousut olivat laatikossa, jossa säilytetään hukkuneita vaatteita, ja jos huuhteluainetta olisi kaadettu niille siinä niin tahroja olisi varmaan muissakin vaatteissa. Muuten joku olisi kaatanut huuhteluainetta siististi housujen sisäpuolelle ja kantanut ne laatikkoon). Mutta en todellakaan ole mikään sperma-asiantuntija joten minun puolestani kyse saattoi olla mistä aineesta tahansa, ei kauheasti tehnyt mieli tutkia sen tarkemmin.
Ja kyllä lapun jättäminen on huono idea.

Tunnustan olevani hysteerikko, sitä kulkee meillä suvussa (edellisen asuntoni lattiassa on palanut jälki joka syntyi kun en keksinyt paniikissa mitä tehdä kattilalle, jossa öljy oli melkein syttynyt tuleen, niinpä laskin sen muovimatolle. Toivokaa ettette joudu kanssani hätätilanteeseen) mutta olen sen verran idealisti että minun on vaikeaa hyväksyä toisten ilkeyttä, vaikken mitään sitten tekisikään tilanteen korjaamiseksi.

-TC- kirjoitti...

Sperma ei kuivuessaan ainakaan minun alushousuihini ole jättänyt "puhtaan valkoisia" tahroja. Ihollekin kuivuessaan, ja tietynlaiseen takkikankaaseen joutuessaan se on "kirkasta". Ja mikäli alushoususi esim. ovat jääneet pesukoneeseen, josta ne on joku muu ottanut kuivumaan tms, ja sitten laitettu siihen kadonneitten tavaroitten laatikkoon, on enemmän kuin syytä epäillä, että kysymyksessä on todellakin pesuaine / huuhteluaine jäämiä. Eli en vihjaa että niihin on sitä kaadettu, vaan esim. että alushousut ovat olleet pesukoneessa huonosti ja jääneet esim. siihen kumirenksun sisään, jolloin eivät ole päässeet huuhtoutumaan, tai vastaavasti tietysti voivat olla jääneet myös jonnekin pyykkitupaan; tippuneet lattialle, ja jotain on läikkynyt päälle. Sijoituspaikka saattaa hyvin olla tahaton. Itseasiassa tarkemmin mietittyäni; hyvin suurella todennäköisyydellä kyseessä on jokin vahinko ja väärintulkinta.

Anonyymi kirjoitti...

Et sinä ole mikään hysteerikko. Tuollainen reaktio on minusta ainakin aivan normaali ja sataprosenttisen oikeutettu. Onhan tuollainen inhottava temppu..

Orange seeds kirjoitti...

Huuheteluaine ei kuitenkaan selitä sitä, miksi housut oli otettu narulta löytövaatteiden laatikkoon. Jos homma tosiaan haiskahtaa käpälöinniltä, niin voihan pyykkitupaan laittaa lapun, ikäänkuin muiden varoittamiseksi, jossa kerrot vain että vaatteita on sotkettu tai turmeltu, ei kai sitä sen tarkemmin tarvi selittää. Luulisi että tuollaisesta mahdollinen syyllinen säikähtää niin, ettei ainakana uudelleen yritä. Itselleni tuli ällö olo jo kun joku oli pöllinyt pyykkituvasta useamman parin polvisukkiani. (Kuka nyt haluaa toisen käytetyjä sukkia, vaikka pestyjä olisivatkin?) reaktiosi on ihan ymmärrettävä tosiaan.

-TC- kirjoitti...

Miten niin "otettu narulta"? Ne on voinu tippua, tai ne on voinu jäädä pesukoneeseen, tai ne on voinu jäädä narulle epähuomiossa...

Miks mitään laitetaan sinne löytötavaralaatikkoon? Onko niihin kaikkiin runkattu orange seedsin mielestä ihan vaan siks, että ne kaikki on otettu narulta ja laitettu sinne laatikkoon? O_o

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Edelleenkin minusta tuntuu kummalta että huuhteluainekaan olisi voinut joutua niihin sillä tavoin, tahrat olivat sillä tavoin sisäpuolella ja housut oli aseteltu laatikkoon niin ettei tahroja huomannut. Mutta olen valmis kannattamaan huuhteluaineteoriaa, parempi se minun mielenrauhani kannalta on. Minulla ei ole kokemusta huuhteluainetahroistakaan kyllä, en sitä koskaan käytä.
Narulta niitä ei sentään oltu otettu, meillä ei ole niin hienoja juttuja täällä :) Luulen että ne olivat jääneet pesukoneeseen kun otin muut pyykit pois, niin käy helposti enkä muista aina kurkkia kaikkiin rummun nurkkiin (tajusin juuri että minulla on vielä yhdet alushousut kateissa, mutta ne ovat ehkä äitini luona). Tai sitten ne ovat jääneet kuivausrumpuun, sitäkin on tapahtunut. Yleensä joku nostaa unohtuneet vaatteet jonnekin pesukoneen päälle ja sieltä ne päätyvät unohtuneiden vaatteiden laatikkoon. Housut saattoivat olla kadoksissa parikin viikkoa, en muista milloin näin ne viimeksi. Tänään vain satuin katsomaan sinne laatikkoon.

Hanichu kirjoitti...

No onpas tohinaa.
Ihan oikeutetty hysteria. Ilettävä ajatus, oli se sitten loppujen lopuksi mitä hyvänsä.

-TC- kirjoitti...

Konsultoin tässä homo-ystävääni; hän oli täsmälleen samaa mieltä; spermatahra Ei Näy.
(Oletteko te kaikki kommentoineet naiset täysin kokemattomia, vai mikä tässä on..? Halutaan tahallaan lietsoa mielikuvaa epätoivoisesta opiskelijapojasta, jonka on pakko ollut käydä runkulla..? Kyllä se varmasti on pesuainejäämä tahi housut ovat tippuneet esim. ennen pesukoneeseen menoa..)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuollaisia ei oikein voi edes tarkemmin tutkia aineen selvittämiseksi, ainakaan minun ei tee mieli. Ja ei kai se kovin hygieenistäkään ole (huuhteluaine olisi varmaan tuoksunut joltain? en huomannut mitään hajua). Olisi pitänyt vain olla tutkimatta sitä laatikkoa, en minä sitä yleensä pengo.

-TC- kirjoitti...

lv-huuhteluaineet ja pesuaineet eivät tuoksu.. :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

En tiedä epätoivoisista mutta tässä talossa asuu aika kummallista ja välillä pelottavaakin väkeä. Ja minä todellakin olen hyvin kokematon.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ja tämä on ehkä kummallisin käymäni keskustelu pitkään aikaan, miten erotetaan sperma huuhteluaineesta :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuli muuten mieleen että tahroja ei huomannut ulkopuolelta (muuten en olisi niitä ottanut mukaani), luulisi huuhteluaineen imeytyvän? En kyllä tiedä mikä aine tahraa niin.

Lord Boredom kirjoitti...

Spermatahrat näkyvät kyllä ulospäin, tosin riippuu kai housujen rakenteesta. Ainakin minulla on käynyt niin kun joskus nuorena keho päätti toimia ominpäin öisin.

Anonyymi kirjoitti...

TC ei ymmärrä tilannetta. Asialla eivät ole mitkään epätoivoiset vaan fetisistit. Kyseessä on ilmeisesti melkoisen yleinen ilmiö, jos se nyt mitenkään rauhoittaa. Ikävä kyllä varsin moni saa kuulemma varautua alusvaatteittensa varastamiseen julkisissa pesutuvissa. Jotkut fetisistit laittavat kuulemma rahaa pyykkikorin pohjalle maksuksi viemistään vaatteista. Sekään ei ole hyväksyttävää.

Varsin Ilmoita ilmaiseksi -lehdissä tai erotiikkajulkaisuissa myydään naisten alushousuja suoraan jalasta. Myös ostoilmoituksia on. Kyllä siihen on oma syynsä. Ainakin sellainen kaupankäynti on kunniallisempaa kuin toisten vaatteiden varastaminen tai turmeleminen.

”viime kesänä kävelin yhtenä iltayönä raflasta kotiin kun viereeni pysähtyi upea auto ja aivan fiksunnäköinen mies kysyi saisiko ostaa jalassani olevat sukat. mulla oli hame, polvisukat ja puukengät jalassani. tuli myös myytyä koska hinta oli hyvä ja opiskelen joten rahat tuli ihan oikeaan aikaan kun kesäduunin ansiotasokaan ei päätä huimannut.”

”Länsisuomalainen kirkonmies yritti varastaa naisten alushousut Turun Stockmannin naisten alusvaateosastolta. Pastori jäi kiinni, kun hän käveli tuotesuojaportin läpi ja hälytyslaitteisto pärähti soimaan. (Ilta-Sanomat”

Varsin outo ja epämiellyttävä keskustelunaihe, mutta minkään inhimillisen ei kai tulisi olla vierasta. :/

Lord Boredom kirjoitti...

Tarkennan vielä edellistä kommenttiani: siis näkyvät ulospäin, jos nyt ovat näkyäkseen.

Enkä nyt oikein tiedä, onko kyseessä kovinkaan yleinen ilmiö. Se, että ne ylittävät uutiskynnyksen ei vielä kerro mitään, paitsi että sellaista voi tapahtua.

Anonyymi kirjoitti...

Sensaatiolehden uutiskynnyksen tuo ylläoleva esimerkki ylitti vain siksi, että kyseessä oli kirkonmies.

-TC- kirjoitti...

Ano; muta pointti tuossa oli juurikin se, että niitä alushousuja EI varastettu.

Ja edelleen; ne spermatahrat EIVÄT kuivuttuaan näy. Kokeilkaapa nyt huviksenne. Eivät ulos, eivät sisään.

Ja kyllä minä tiedän fetisistejä, mutta tuo on niin kaukaa haettua, kun nyt vaan voi olla.

norsis kirjoitti...

Alushousuista en tiedä, mutta lakanoihin ainakin jää spermatahroja! Ja on minulla ollut spermatahroja mustassa paidassakin.

Kai se sitten riippuu spermastakin, en minä tiedä, mutta kyllä minulla ainakin on kokemusta spermatahraisista tekstiileistä (en vaan muista, että kukaan nimenomaan alushousuilleni olisi ruikkinut, mutta muualle kyllä).

Voihan se olla, että joku niihin alkkareihin on runkannut. Onpahan joku sitten päässyt toteuttamaan fantasiaansa. Toivottavasti oli sitten edes sen arvoista.

Tästähän nyt voisi tehdä käytännön kokeen. Ottaa muutamia eri värisiä ja materiaalisia alushousuja, kaataa kaikkiin huuhteluainetta ja pyytää miestä runkkaamaan niihin, kuivattelee pari päivää ja vertailla :D

Vaikea kuvitella, miten itse reagoisin. Taatusti ainakin heittäisin pöksyt meneen, oli sitten tahra ihan mistä vaan peräisin. Veisin kyllä varmaan jonkun nasevan lapun sinne pyykkitupaankin. Vuokranantajalle on varmaan aika turha ilmoittaa.

norsis kirjoitti...

Mutta siis ei ne spermatahrat kylläkään varsinaisesti valkoisia ole, mutta kyllä ne spermatahroiksi tunnistaa paikoista, joissa voisi olettaa niitä olevan. En osaa kuvailla, mutta ei todellakaan taida olla tarvettakaan :D

En mitenkään usko, että huuhteluaineesta jäisi samantapaista tahraa.

norsis kirjoitti...

Jos nyt vielä yhden kommentin verran häiriköin, niin joskus mulla on ainakin koko satsiin pyykkiä jäänyt pesuainejäämiä (tai todennäköisemmin ehkä huuhteluainejäämiä), semmoisia valkoisia viiruja sinne tänne, jos olen tunkenut koneen liian täyteen pyykkiä tai jostain muusta syystä, kun aika vanha on tuo kone, jota käytän. Nimenomaan lakanapyykkiin jää usein sellaisa viiruja eivät kai pääse pyöriin kunnolla siellä koneessa, kun ovat niin isoja, toisin kuin normaali vaatepyykki.

-TC- kirjoitti...

Norsis; tota tarkoitin. Tai sitten jos ne jää siihen vanhanmallisen koneen kumitiivisteen väliin, esmes stringit.. Ja pesuainejäämiksi minä ennemmin luokittelisin kun huuhteluainejäämiksi..

Mutta niin; kokematon ihminen ei kyllä tunnista spermaa spermaksi tahran perusteella, ellei _tiedä_ sen olevan spermaa. Pointti oli juurikin se, että valkoisia läiskiä ei jää. Se EI ole samannäköistä kuivuttuaan kun ulostullessaan..

Norsis; spermatahroja lakanoissa.. Vai yhdistelmää spermasta ja omastasi? Nimittäin olen huomannut, että jos naisella väliaikaisesti jostain syystä on tavallista happamampaa öhm.. lismaa alapäässään, niin esmes mustat pikkarit saattavat menettää väriään, eli niihin tulee punertavaa / ruskehtavaa läiskää.

(Ja se on tosiaan naisen aikaansannosta, ei sperman. Ja pätee myös muuten mustaan puuvillalakanaan..)

norsis kirjoitti...

Lakanoissa kaiketi spermaa, en mä tiedä. En juurikaan nuku ilman alushousuja, enkä usko, että onnistuisin niin selkeitä tahroja valuttaan lakanoihin, vaikka alushousuihin todellakin. Taidan olla aika voimakkaasti limaa ja muita mössöjä erittävä tapaus, kun se on oikeasti sääntö, eikä poikkeus, että kyseisiä tahroja/värin menettämisiä on joka saakelin pöksyissä.

Kaikkea sitä tuleekin julkisesti kirjoiteltua X)

norsis kirjoitti...

Toisaalta en ole kyllä pitkiin aikoihin törmännyt spermatahroihin lakanoissa johtuen siitä, että minun e-pillerittömyytemme takia se sperma pysyy siististi kortsun sisässä ellei sitä erikseen tarkoituksellisesti muualle loppusijoiteta. Mutta minun pimpsani kautta se ei lakanaan valu.

Tässä nyt sitten kirjoitin itseni tavallaan pussiin, koska silloin vuosia sitten, kun spermatahroja esiintyi useammin, ne kulki minun kauttani, joten olen ehkä pääsyyllinen tahroihin, toisaalta taas olen teininä pessyt peitosta (johon tavara on imeytynyt pussilakanan läpi) spermatahroja, jotka oli kyllä mällätty suoraan siihen ja tahrat oli aika sitkeessä.

Anonyymi kirjoitti...

Jos nyt käännän keskustelua hieman takaisin noista spermatahroista Näkymättömän Tytön reaktioon, muisitn miten minä sain samanlaisen kauhukohtauksen kauan sitten kun muutin ensimmäiseen opiskelijakämppääni, ja löysin laatikostosta kasan pornolehtiä. Minusta tuntui että se oli aivan henkilökohtainen teko minua kohtaan, vaikka edellinen asukas oli varmaan ihan vain ystävällisyyttään ne sinne jättänyt. Vapisin ihan kauttaaltaan kun yritin saada ne jotenkin roskiin niihin koskematta (ei tullut mieleenkään avata niitä!) ja sitten jynssäsin sitä LAATIKKOA puhtaaksi aivan kuin ne lehdet olisivat sen täysin saastuttaneet. Oli hurja opiskelujen aloitus kiltille pienelle maalaistytölle. Kesti monta vuotta ennen kuin juttu alkoi minua vain naurattaa!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minun reaktioni onkin parempi puheenaihe :) En tiedä miten olisin reagoinut pornolehtiin, tuskin niin voimakkaasti kuin nyt reagoin. Kyse ei ole siitä että pitäisin seksiä jotenkin likaisena asiana tai itsetyydytystä, reaktioni takana oli kuvitelma ilkeästä ihmisestä joka tahallaan järkyttää muita. Mutta toisaalta olisin hyvin saattanut kuurata laatikon :)

Ano Nyymi kirjoitti...

Minun matossani on 15 vuotta vanhat ex-poikaystävän spermatahrat. Ei lähde pois kulumallakaan...

Anonyymi kirjoitti...

Edes minua ei se lehtien näkeminen sinänsä olisi saanut noin pois tolaltani, vaan juuri se että epäilin että edellinen asukas oli jostain syystä päättänyt kiusata nimenomaan minua, vaikka ei mitenkään voinut tietää kuka olin. Kuvittelin kaikenlaista, miten hän seuraisi syrjästä kun menisin asuntooni – siis kaikkea täysin järjetöntä.

Suojakänni kirjoitti...

Spermaa, komisario Palmu! Huomioita:

1. Kyllä siemenet usein näkyvät, tummassa kankaassa vaaleampina. Riippuu toki määrästä ja liemen rakenteesta. Kävin makuuhuoneessa paikallistamassa; havaitsin samalla, että lakanapyykki olisi aiheellinen toimi lähiaikoina.

2. Tämä on valtavan hauska tapa puida lävitse varsin nilskottava ja omaa reviiriä loukkaava kokemus. Way to go, Näkymätön Tyttö!

-TC- kirjoitti...

mie en usko siementen näkyvyyteen, ennenku saan kuvan.

Nobelstraat kirjoitti...

Hassu keskustelu :)

Mun arvion mukaan spermatahra näkyy valkoisessa luonnonvalkeana läikkänä. Verrattuna huuhteluaineeseen spermatahran tunnistaa siitä, että sperma toimii vähän kuin tärkkinä tjsp. eli tahran alue on hiukan jäykempi kuin kangas normaalisti.

Ei, en katsonut asiaa nyt, mutta olen kyllä joskus tarkastellut kyseisiä tahroja, ihan mielenkiinnosta. :D

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tahran laatua en tarkkaan muista (kangas oli violettia, siinä erottui jotain) mutta "tärkkääntynyt" se kyllä oli, siitä huomasinkin että jotain oli vialla. Huuhteluaineen kuvittelisi pehmentävän kangasta, siihen sitä kai käytetäänkin? Ja tämä on kyllä hassu keskustelu. En tiedä mistä kertoo se että tämä taitaa olla eniten kommentteja saanut kirjoitukseni :)

Anonyymi kirjoitti...

Kerta kiellon päälle jo hiljenneeseen postiin, loppukevennys:

Minun talossani pesutuvan ovessa on alusvaatevarkaalle tulikivenkatkuinen viesti, joka saa ulkopuolisen huvittumaan, etenkin allekirjoitus: "T: Likainen, ruma, karvainen ja kuppainen nainen". :D

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa vain mieleeni, että käytiinköhän Monica Lewinskyn sinisestä kukkamekosta aikoinaan tämäntapainen keskustelu?

Junakohtaus kirjoitti...

Hyi helvetti.

Anonyymi kirjoitti...

Orange seeds sanoi...
Huuheteluaine ei kuitenkaan selitä sitä, miksi housut oli otettu narulta löytövaatteiden laatikkoon. Jos homma tosiaan haiskahtaa käpälöinniltä, niin voihan pyykkitupaan laittaa lapun, ikäänkuin muiden varoittamiseksi, jossa kerrot vain että vaatteita on sotkettu tai turmeltu, ei kai sitä sen tarkemmin tarvi selittää. Luulisi että tuollaisesta mahdollinen syyllinen säikähtää niin, ettei ainakana uudelleen yritä. Itselleni tuli ällö olo jo kun joku oli pöllinyt pyykkituvasta useamman parin polvisukkiani. (Kuka nyt haluaa toisen käytetyjä sukkia, vaikka pestyjä olisivatkin?) reaktiosi on ihan ymmärrettävä tosiaan.

TÄHÄN MUUTAMA KOMMENTTI:
sukkia varastavat, samoin kuin pikkareitakin, erilaiset sukkafetissit ja pikkarifetissit.
Multa on myös varastettu sekä pikkareita, että sukkia. Pyykkikorista likaisena muutamien bileiden yhteydessä ja pari kertaa opiskelija-asuntolanmme pesulasta.
Kiinnostais tietää missä yllä olevan kirjoittaja asuu, ettei vain samassa paikassa kanssani. Kokemuksista olis hyvä vaihtaa ajatuksia. Ymmärrän fetisistejä tiettyyn asti, kaikissa ihmisissä kaiketi on jonkinlainen fetissi, vaatteisiin, piirteisiin tai johonkin ihmisen ruumiinosaan liittyen. Mutta menetys, johon ei saa korvausta, harmittaa. Jos joku jättäisikin rahan pyykkikoriin, olis se edes kiva, mutta kun ei ! Hyvää alkavaa vuotta 2007 kaikille ! Kati

Anonyymi kirjoitti...

lukaiskaa tuolta, jospa on ollut fetisisti asialla: http://sukkafetissi.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin