9.8.2006

Tänään kaikki tuntuu ankealta ja työt eivät edisty niinkään paljon kuin normaalisti (joka sekin on aika vähän). Viisi sähköpostia odottaa vastausta (jos joku lukija sattuu odottamaan minulta sähköpostia sen viipyminen johtuu vain siitä etten jaksa kirjoittaa mitään enkä keksi, ehkä olen pirteämpi vaikka viikonloppuna). Minulla on kuukautiset (huomasin taas että olen todellakin epäonnistunut yksilö enkä onnistu käyttämään kuukuppia. En vaikka en ole edes neitsyt) ja olen nukkunut liian vähän, ehkä niitä voi käyttää tekosyynä. Eilenkin minun piti mennä nukkumaan viimeistään kymmeneltä, ei onnistunut. Auttaisikohan jos taas säätäisin tietokoneeni sulkeutumaan automaattisesti yhdeksältä?

Johari- ja Nohari-juttuhin voi vielä osallistua. Se olisi hauskaa.

Huomenna on taas valokuvatorstai, se on hauskaa. Ja reilun viikon päästä matkustan Helsinkiin, se on vielä hauskempaa (mutta myös hieman jännittävää, meitä on kolme tyttöä, en ole muiden kanssa ennen reissannut). Tänään voisin lähteä taas mustikkametsään, jos jaksan (saan luvan jaksaa, silloin voisi tehdä mustikkavohveleita).

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teen henkilökohtaisen paljastuksen, jota häpeän.. Mutta haluan ainakin sinulle vakuuttaa, ettet ole ainoa.. No niin: minäkään en ole onnistunut Q-kupin käyttäjänä. :( Ja olen kyllä sinua reilusti vanhempi. Eikä syynä ole neitsyys (heh) tai muukaan kokemattomuus. Minulle se vain ei sopinut.

Blogiin saisi varmasti herkullisen humoristisen kuvauksen minusta ja Q-kupista, mutta se meni niin käsittämättömän noloksi loppua kohti (täytyi kutsua ratsuväki apuun, niin sanoakseni), että EN PYSTY.

No, joka tapauksessa, älä murehdi sitä kuukuppia. Ei se ole kaikkien juttu. Voi ympäristöä suojella jotenkin muuten. Kierrättää ja sillä lailla. Ei kaikessa voi aina olla "eko". :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kuukuppi vaikuttaa vain niin kätevältä että haluaisin käyttää sitä :) Yksi sen ongelma on se että kupin sisään laitto jännittää ainakin minua, mikä tietysti hankaloittaa tilannetta kun lihasten pitäisi olla mahdollisimman rennot. Ja jos sen saisi sisälle niin sitten voisi tapahtua vielä kaikenlaista ja se pitäisi saada uloskin. Täytyy varmaan taas hylätä tuo projekti. Kuukuppikunta on minusta vähän masentava paikka, toisaalta ihmiset ovat valmiita menemään äärimmäisyyksiin voidakseen käyttää kuppia (esim. eräs neitsyt) ja toisaalta siellä näkyy yleinen käännynnäisten asenne: "miten jotkut voivatkin olla niin yksinkertaisia etteivät tajua kuppia käyttää?!?" Tiedän kyllä mikä saattaisi auttaa omaan ongelmaani, sitä en täällä kehtaa sanoa.

Eowyn kirjoitti...

Oi, älä luovuta sen kupin suhteen. Harjoitus tekee metsurin! Ei se kaikilla muillakaan heti suju :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tiedän kyllä että sen käytön opettelu voi olla aika vaikeaa, mutta entä jos sitä ei saa sisälle, jos yrittäminenkin sattuu? Sen harjoittelu on vähän hankalampaa.

Blog Widget by LinkWithin