11.10.2006

"Eriksonin vaikutukset kasvatukseen" on ehkä paras haku, jolla tänne on viime aikoina tultu (voittaa ainakaan "isot rinnat" ja "yhteissaunan", toisaalta "irronnut hius" ja "pelottavia tieteellisiä asioita" ovat nekin aika hauskoja). Ilmeisesti kyseessä on tyyppi, jolla on joku teoria, kasvatustieteellinen kai (pitää varmaan kysyä äidiltäni). Lievästi huvittavaa ja vakavien tiedonhankkijoiden kannalta ikävää että, tuollakin haulla Näkymätön tyttö on heti ensimmäisellä sivulla, kaikenlaisten kasvatustieteellisten linkkien joukossa.

9 kommenttia:

zache_ kirjoitti...

Erikson on yksi niistä psykan perusjanttereista joista luetaan lukiossa. Muistaakseni tyypin teorioihin kuului kehityskriisit joista oli kirjassa mukava porraskuva tai jotain.... enkä ees tarkistanu wikipediasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Nonni. Haastankin täten kaikki tämän blogin lukijat keksimään hassuimmat hakusanat, jotka johtavat näkymättömän tytön lyö.

Itse avaan pelin yhdyssanavirheisellä "vessa painajaisia" -haulla.

- psalmi

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Zache, tuokin olisi sitten ehkä selvinnyt, jos olisin käynyt sen yhden tai useamman psykologian kurssin, joka minun piti käydä lukiossa ja jotka aina jäivät käymättä, ties mistä syistä (yksi suuri syy taisi olla se että kävin lähinnä outoja kursseja, joista ei ollut hyötyä kirjoituksissa. Suhteellisen hyvä menestyksenikin niissä johtui lähinnä siitä etten kirjoittanut reaalia ollenkaan).

Psalmi, tuo on aika hauska. Elisen jälkeen tullut "olet katri hassu kun luet naita googlehakuja :) ei maar, sun blogi on ihan kiva, toivottavasti loyd" on myös aika huvittava :) Puolustuksekseni täytyy sanoa että aika monet muutkin niitä seuraavat ja minä vain silloin kun muistan.

Sonja kirjoitti...

Valistakaahan tietämätöntä, miten saatte selville, millä hakusanoilla haettaessa teidän blogi on tullut esille???

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Joissain blogipalveluissa sen näkee kai jostain hallintasivuilta, Bloggerissa se ei onnistu ja täytyy käyttää jotakin kävijälaskuria, minä esimerkiksi käytän Statcounteria (ja muutamaa muuta), sen avulla näkee tietysti kätevästi myös kävijämäärät ja muut, minusta on yleensä kiinnostavinta katsoa miten ihmiset ovat tänne päätyneet. Noita kävijälaskureita on vaikka minkälaisia, enkä tiedä mikä on niistä paras, Statcounter ei ole ihan huono, kai.

Nobelstraat kirjoitti...

Siis täh, miten tolla "olet katri hassu kun luet näitä googlehakuja :)" pätkällä voi päästä tänne?

Löytyykö tuo pätkä täältä kirjoitettuna? Vai miten, antaako google osoitteita sellaisillakin hauilla, jotka eivät täsmää sivuston sisältöön? Alkoi kiinnostamaan se logiikka, millä onnistuu...

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ei sillä pääsekään. Tarkemmin ajateltuna ei aavistustakaan miten tuo oli toiminut mutta siellä se oli Recent Keyword activity -listassa isojen rintojen ja muiden joukossa. Aika outoa, en tajunnutkaan miten.
Olisi pitänyt ottaa ruudunkaappaus että voisin todistaa etten nähnyt harhoja.

Nobelstraat kirjoitti...

Kannattaa yrittää saada se sun "bisnessivusto" yhtä hyville paikoille googlessa, tulee yhteydenottoja enemmän. :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kunhan edes saisi sen tehtyä :)

Blog Widget by LinkWithin