24.10.2006


Orange seeds haastoi minut kuvaamaan lempiväriäni. Pidän oikeastaan kaikista väreistä, tosin joitain sävyjä inhoan, eniten pidän voimakkaista ja vahvoista väreistä. Joskus lempivärini oli voimakkaan sinivihreä, huoneeni seinien värinen, nykyään pidän eniten sinisen ja vihreän liepeillä majailevista sävyistä. Niitä löytyy aika vähän kotoani ja pukeutumisestani. Mustiin pukeutuminen on helpompaa. Kuvan löytyneet eivät edes ole siitä parhaimmasta päästä, aika valjuja kaikki.

Kaikki kiinnostuneet ovat haastettuja.

Lisäys noin viideltä: Nämäkin ovat aika ihanan värisiä. Reilun viikon odotus kannatti ehkä.

10 kommenttia:

piua kirjoitti...

Voi hyvänen aika, onkos tuon kakkoskuvan lanka Noroa? Näyttää namilta.
Muutenkin värisi ovat oikein miellyttäviä, harmonisia ja tyyniä. Ei taida oranssi sopia sun persoonallisuuteen? ;)

Tää värikysely on oikein kiinnostava. Itse olisin ihan sekaisin mitä valita ja loppujen lopuksi varmaan saisin aikaan vain kirjavan kasan kaikkia värejä. Heh. Ehkä kuitenkin eniten oranssia ja vihreää...

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Noroa on, Silk Gardenia, hauskaa että joku tunnisti :). Ylemmän kuvan pipo ja lapaset ovat Kureyonia viime vuodelta. En kyllä tiedä mitä saan aikaan Silk Gardenista, muuta kuin onnistun silpomaan sen pätkiin.

Minulla on itse asiassa aika paljon oransseja vaatteita, vaikka se saattaakin tuntua vähän yllättävältä. Syystakkinikin on poltettua oranssia. Ruskeita tai keltaisia vaatteita minulla ei ole, eikä pastellisävyisiä (ellei tuota yhtä paitaa laske sellaiseksi). Vaatteissa inhoan myös hyvin neutraaleja sävyjä.

Orange seeds kirjoitti...

Nättiä väriä! Mutta mikä kumma on tuo vihreä huopaisen oloinen asia siinä puseron päällä?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se on kivi, jonka päälle on huovutettu vihreää villaa, ostin sen muistaakseni Brinkkalan Outolinnusta viime jouluna. Se on kai jonkinlainen stressilelu, kylmän kiven ja lämpimän huovan yhdistelmä tuntuu hauskalta.

Oola kirjoitti...

Ihanat värit! Täytyypäs itsekin kuvailla lempivärejään, jos tässä valo vaan riittää.... :) Värit on påp!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Värit ovat kyllä tärkeitä. Kuvittelen että minulla on hyvä värisilmä, tällä alalla sitä tietysti tarvitseekin. Toisaalta olen taipuvainen aika harmonisiin värivalintoihin, räväkkyys ei onnistu.

murska kirjoitti...

Tuon alimman kuvan värit ovat kauniit. :)

Semmoista kysyisin, että näkyykö muillakin tämän blogin etusivulla vain merkinnät 20. päivästä taaksepäin? Uusimmat merkinnät löysin ihan sattumalta, esimerkiksi Blogilistalta tullessa ei niitä näy. En tiedä, onko vika tässä päässä vai missä, mutta ajattelin silti mainita, josko asialle voisi tehdä jotain. Olisi kivempi lukea, kun ei tarvitsisi uusia merkintöjä kaivella linkkien takaa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olen kuullut että tuollaista ongelmaa esiintyy joillain Bloggerin kanssa, siis lukijoilla. Siihen saattaa kai autaa välimuistin tyhjentäminen tai sellainen pakotettu sivun päivittäminen joka tapahtuu Windowsissa kai jollain F-nappulalla. Harmi että tuota ongelmaa on täälläkin.

Maurelita Pligaa kirjoitti...

Hih, ihan tietämättäni olin juuri kuvaillut suklaanruskeaa...

http://www.u-blog.net/maurelita/note/513#repondre

=)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Aika hyvä ajoitus kyllä :)

Blog Widget by LinkWithin