6.11.2006

Tänään on tapahtunut neljä hyvää asiaa.

Kävin koululla pitkästä aikaa, siellä oli liikaa meteliä ja ihmisiä ja aika hermostuttavaa. Törmäsin sattumalta ohjaavaan opettajaan ja sain häneltä kommentteja tutkielmastani. Pohdinta-osuus on vielä liian ohut ja yhden otsikon voisi vaihtaa ja muutama muukin pikkupuute työstä löytyi mutta se on kuulemma sujuvaa ja luettavaa tekstiä, analyysini kelpaavat, lähteitä on tarpeeksi (eikä yhtään viittausta Wikipediaan, mikä on kai plussaa), rakenne on hyvä, siis ei tarvitse kauheasti hävetä kunhan teen nuo muutokset.

Minun piti mennä koululle ilmoittautumaan kypsyysnäytteeseen ja käymään opon luona, ne eivät onnistuneet mutta sain tulostettua opintorekisterini, se ei onnistu kotona. Olen ollut hieman paniikissa yrityshautomon kanssa, opettajani ei vastaa ja aloin pelkäämään etten voi valmistua sen yhden kurssin takia. Olen edelleen hieman hermostunut mutta ehkä minun ei pitäisi olla, näyttää nimittäin siltä etten edes tarvitse suoritusmerkintää yrityshautomosta, vaikka se olisikin ollut hyvä lisä todistukseen. Meiltä vaaditaan 30 opintopisteen verran valinnaisia, minulla on niitä nyt suoritettuna 33, eli pitäisi riittää. Ehkä oikeasti saan valmistuttua ennen syksyä.

Tapasin koululla kavereitani ja päädyin lähtemään yhden ystäväni kanssa spontaanille kaupunkiretkelle bussilla (hyvin poikkeuksellista mutta sää on kyllä kamala). Kävimme pohjallis- ja lankakaupoissa, oli puhetta myös ompeluseuran pitämisestä, hänkin on syksyneuloja. Voi olla että hän tulee juhliinikin.

Neljäs hyvä asia odotti postilaatikossa. Kela ilmoitti hyvin paksulla kirjeellä että saan opintotukea joulukuussakin. Toivottavasti tosiaan onnistun valmistumaan, en millään jaksaisi hakea opintotukea vielä tammikuulle.

1 kommentti:

superstar kirjoitti...

life just good

Blog Widget by LinkWithin