19.12.2006

Ensimmäinen tämänvuotinen joulu sujui mukavasti ja perinteisesti. Minä nukuin huonosti olohuoneen sohvalla (en tiedä miten kävisi jos jonain vuotena meitä olisikin kaksi pariskuntaa taistelemassa siitä huoneesta jossa on parisänkymahdollisuus eikä ketään sinkkua joka joutuisi uhrautumaan. Isäni luona se vielä onnistuu, jos ei muuten niin nukkumalla isäni konttorilla, äitini se ei toimisi, onneksi ei ole kauhean todennäköistä että lähiaikoina minulla olisi seurustelukumppani, joka vielä ottaisi osaa perhejouluun), kävimme joulumarkkinoilla ja kaupungilla (sisko mangakaupassa, siskon mies tietokonepelikaupassa ja minä seurasin mukana), meillä kävi outo pukki (tämän vuoden teema oli vesivoimistelu, pukin varusteisiin kuului mm. uimalakki ja -lasit). Lahjaksi saimme pyyhkeitä, minun antamani huovutetut tossut olivat tervetulleet (tosin tuotekehittelyyn olisi voinut panostaa enemmän).
Kävimme myös tutustumassa perheenjäsenten uusiin toimistoihin. Isäni firma on päässyt seitsemässä vuodessa pienestä huoneesta kaksioon, josta oli komeat näköalat Puutorille ja ympäristöön. Äitipuoleni työpaikka sai uudet tilat pitkän odotuksen ja taistelun jälkeen ja ne olivatkin komeat, vähän olen kateellinen turkulaisille, jotka pääsevät ensi vuonna nauttimaan niistä.
Perjantaina kävin puhumassa kirjastani isäni kanssa, se kai oikeasti julkaistaan keväällä. Jännittävää. Tapasin myös Orange Seedsin, joka oli hyvin mukava, oli hauskaa jutella, varsinkin sellaisen ihmisen kanssa joka on lukenut samoja kirjoja.

2 kommenttia:

Nobelstraat kirjoitti...

Onnea valmistumisesta!

Missä se äitipuolesi uusi työpaikka on? Onko mahdollisesti joissain niistä uusista toimistorakennuksista, joita on tullut Kupittaalle Helsingintien viereen?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ajattelin vähän suojella hänen yksityisyyttään, kyse on kuitenkin julkisesta palvelusta aivan keskustassa, mikä saattaa kertoa jo tarpeeksi. Taisin nähdä niitä Kupittaan toimistorakennuksia kun olimme siellä päin kävelemässä (oleilen niillä nurkilla Turussa ollessani), olivat aika kolhoja.

Blog Widget by LinkWithin