12.1.2007

Valokuvatorstai / Avara

Ensin Valokuvatorstain tämänkertaisesta haastesanasta tuli mieleen sen vastakohta, esimerkiksi eteiseni joka on kaikkea muuta. Oikeastaan se ei edes ole eteine vaan yksi seinä keittiössäni, joka muissa asuinnoissa olisi se eteinen. En kuitenkaan kaipaan yhtään sen enempää tilaa, luulen että ahdistuisin avarassa asunnossa.

Muistelin tänään myös ehkä parasta lomaa, jolla olen ikinä ollut. Sillä saarella oli avaruutta riittävästi (ja lampaita ja dyynejä ja tulppaaneita ja lintuja). Sitten vielä yksi kuva eiliseltä kävelylenkiltä.

12 kommenttia:

orangeseeds kirjoitti...

Onko tuo viimeinen oikeasti valokuva? Hieno. Muistuttaa sitä sinun jäätyötäsi tuolta aiempaa.

Rita kirjoitti...

Kiva idea tuo tilanpuuteajatus Valokuvatorstain Avara-teemaan. Eka sinkkuyksiöni oli aikanaan vain 21 neliötä eikä seuraava kämppä ollut paljon sen avarampi, joten ihan tuttua touhua sijoitella tavaraa sisäkkäin, päällekkäin, limittäin ja lomittain :) Säilytystilaan pätee vanha totuus ja fysiikan laki: "Tyhjällä tilalla on taipumus täyttyä". Meillä on nyt omakotitalo eikä vapaata kaappitilaa lainkaan. Mikä oli todistettava.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Orange seeds, on se. Lähiympäristöni oli ensin täynnä lammikoita, sitten ne jäätyivät mielenkiintoisesti. Hauskaa kyllä tein sen maalauksen ennen kuvan ottamista, muuten se olisi voinut olla mallina.

Rita, minun asunnossani on 17 neliötä ja tavaraa on paljon, säilytyksen kanssa saa kyllä olla luova. Vaatekaappinikin näyttää samanlaiselta, lokerikko vaatteille ja kauheasti pahvilaatikoita ja muut sälää. Kummasti sitä roinaa kertyy.

Hansu kirjoitti...

Ei kovin avaraa ole eteisessä.. Hauska idea.

helanes kirjoitti...

Miksi näkymätön kun näkee noin monipuolisesti?

helanes kirjoitti...

Miksi näkymätön, kun näkee noin monipuolisesti?

helanes kirjoitti...

Tämä temppuilee. Mutta kaksin aina kaunihimpi.

Kirsi kirjoitti...

Tuo rantamaisema on ihana, Näkymätön tyttö :) Kuvasi on kaunis.

Nobelstraat kirjoitti...

Katsos vaan, sulla on kuvia Texelistä. Löytyykö niitä lisää? :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hansu, on kyllä vähän ahdas eteinen. Oikeastaan tuostakin osa menee ruuan säilytykseen.

Helanes, näkymätönkään ei välttämättä ole näkemätön :) Toisaalta nimi ei ehkä muutenkaan ole hyvä.

Kirsi, kiitos. Se oli kaunis ranta, kymmeniä kilometrejä hienoa hiekkaa.

Nobelstraat, on niitä vaikka miten paljon, Flickrissäkin, niitä ei vain taida löytää kun n ole jaksanut maksaa pro-ominaisuuksista niiden umpeuduttua. Ehkä saan sen maksettua taas pian.

helanes kirjoitti...

On se hyvä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Oikeastaan ajattelin että onko se enää sopiva, näiden puolentoista vuoden (miten aika voikin mennä niin nopeasti) aikana näkymättömyyden tunteeni on oikeastaan kadonnut.

Blog Widget by LinkWithin