9.2.2007


Näin unta että minua jahtasi tappajanorsu, joka oikeastaan oli hirviö, jolla oli vähän norsumainen olemus ja joka saattoi ehkä oikeastaan olla mies, tai sitten se edusti stressiä tai jotain. Onnistuin kuitenkin nukkumaan puoleen seitsemään asti, se on aika hyvin (vielä parempi olisi jos olisin mennyt nukkumaan ennen yhtätoista ja välttänyt jännittävän kirjan lukemista illalla).
En näköjään pysty välttämään nukkumisesta kirjoittamista, vaikkei se mikään kiinnostava aihe olekaan.

Sain eilen kirjan jonka olin tilannut Amazonilta maanantaina, outoa siinä oli että eilisen piti olla vasta kirjan julkaisupäivä.

Tänään on blogimiitti Oulussa, tapaaminen klo 18.00 Rotuaarin pallolla.

5 kommenttia:

Tähti kirjoitti...

Oulu on hieno paikka. Ihmiset pyöräilevät 20 asteen pakkasellakin ja järjestävät blogimiittejä. Miksei täällä Pääkaupungissa?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Onhan niitä blogimiittejä Helsingissäkin: http://blogimiitit.blogspot.com/
Minun täytyy tunnustaa että laitoin pyöräni varastoon joskus lokakuussa, enkä ole pyöräillyt sen jälkeen, vaikka sään puolesta olisi pystynytkin, en vain pidä talvipyöräilystä. Tiedän kyllä ihmisen joka pyöräilee kolmenkymmenen asteen pakkasessakin.

Anonyymi kirjoitti...

Verrattain kiltin näköinen ronsu on tuo.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Niin onkin, huomasin etten osaa piirtää tarpeeksi ilkeän näköistä, se oli aika renttumainen norsu (sitä voisi kuvitella vaikka Robert Crumbin piirtämänä. Se oli vähän muotopuolikin, etujalat olivat huomattavasti pidemmät kuin takajalat. En tiedä mikä siinä oli niin pelottaa mutta muistan että unessa kiljuin kun se lähestyi minua, jotakin pahaa se kai aikoi tehdä.

Kirsi-Maria kirjoitti...

Sinä kyllä näet paljon unia, varmasti enemmän kuin monet. Kirjoita ihmeessä niitä tänne, niin saat ne talteen. Vai oletko pitänyt unipäiväkirjaa joskus? Vaikka ei niitä lähtisi sen enempää analysoimaankaan, niin omien unien lukeminen joskus myöhemmin on varmasti hauskaa.

Blog Widget by LinkWithin