23.2.2007

Olin eilen melkein iloinen kun ruumiinlämpöni nousi sen verran korkealle, että olin varmasti kipeä. Huono olo minulla kyllä oli jo aiemminkin, yskää ja muuta, mutta olen ollut koko talven nuhainen ja tulossa sairaaksi niin ajattelin että kyseessä oli taas kuvitteellinen flunssa. Makasin sängyssä melkein koko päivän, mutta ajattelin että e voi olla tavallistakin väsymystä ja laiskuutta, sekin on vaivannut pitkään. Lievä kuume antaa luvan olla väsynyt ja vetämätön.
Onneksi tauti ei ainakaan vielä ole yhtä paha kuin viime vuonna eikä yhtä paha kuin joillain muilla. Yksin sairastaminen on vähän tylsää ja hankalaa mutta selviän hyvin, jos tauti pysyy sellaisena että jaksan olla jalkeilla. Luulen ja toivon että hätätapauksessa saisin jonkun auttamaan.

Taidan kohta lähteä ostamaan jäätelöä, tauti antaa hyvän syyn syödä sitäkin.

4 kommenttia:

katu ei puhu kirjoitti...

Inhottava tämä tauti mikä nyt on liikenteessä, imipä minultakin totaalisesti voimat. Paranemisia :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos, paranemisia sinullekin :) Toisaalta olen jollain tavalla tyytyväinen, varsinkin kun tauti ei ole kauhean paha, nyt minulla ainakin on joku syy olla näin väsynyt.

Vee kirjoitti...

Koetahan parantua! Sänkyily on rasittavaa, mutta toisaalta - usein silloin saa hurjia ideoita, joita ehkä jaksaa toteuttaakin jopa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Eiköhän tämä tästä, tänään on jo huomattavasti parempi olo, melkein terve. Taitaa olla ihan tavallinen tauti eikä esim. A-virus. Tyhmä luulosairastaja on vähän pettynyt, mutta parempi näin.

Blog Widget by LinkWithin