15.2.2007

Valokuvatorstai / Ystävä


Ystävän kanssa voi vaikka käydä valokuvaamassa pimeässä ja pelottavassa puistossa.

Minulla on aivan liian vähän kuvia ystävistäni. Toisaalta nykyään niitä on edes jonkin verran, joskus nuorempana kuvasin melkein pelkästään rakennuksia, hyvällä tuurilla lomamatkoilta oli joku kuva, jossa näkyi vähän jotain ihmistä (olin kauhean ujo ja kiinnostuneempi arkkitehtuurista kuin ihmisistä).

8 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Ihmisillä on kuitenkin kuvissa rumat ilmeet... ;)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se on totta :)
Minusta on kyllä myös kauhean vaikeaa päästä niin lähelle ihmisiä että saisin heistä hyviä kuvia ja poseeraamaan pyytäminen on vielä vaikeampaa. On minulla kyllä aika paljon ihmiskuviakin, lähinnä perheenjäsenistäkin.

Juha Ylitalo kirjoitti...

Omalla kohdalla on ollut jotenkin hupaista havaita, että ei millään välittäisi katsella kuvia, joissa on itse mukana ja jotka on otettu viimeisen 20 vuoden sisään.
30 vuotta sitten otettuihin kuvat sen sijaan voivat olla sellaisia, että niihin osaa suhtautua tietynlaisella huumorilla.
Ainoa huono puoli tässä kaikessa on, että jos joku ei ota niitä kuvia tämän hetkisistä elämänvaiheista, niin 30 vuoden päästä ei ole mitään kuvia minusta, joiden asuille ja muulle menolle voisi jälkikäteen nauriskella.

Kirsi kirjoitti...

On kiva kuulla, että olet ujoudestasi huolimatta löytänyt joitain ystäviä.

Hansu kirjoitti...

Mulla taasen ei ole juuri muita kuin henkilökuvia. ystäväni suhtautuvat kameraani vain liian mustavalkoisesti. He eivät osaa olla rennosti kun näkevät sen vaan alkavat poseerata. Silloin ei saa luonnollisia kuvia.

Marko F kirjoitti...

Jos on yksikin ystävä, voi olla onnellinen :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Juha Ylitalo, minä päätin joskus olla mahdollisimman paljon kuvattavana niin että ehkä joskus minusta olisi hyviäkin kuvia. En kyllä ole juuri nähnyt niitä muiden ottamia, omakuvia minulla on kyllä paljon.

Kirsi, minulla on oikeastaan aina ollut ystäviä, tai ainakin kavereita, parempia ja huonompia.

Hansu, minun kamerassani on kätevä kääntyvä näyttö jonka avulla voi ottaa kuvia hyvinkin huomaamattomasti, se oli yksi syy miksi päädyin siihen malliin.

Marko F, se on kyllä totta. Minulla on käynyt parempi tuuri kuin olisin varmaan ansainnutkaan.

helanes kirjoitti...

Melkein näkymätön.

Blog Widget by LinkWithin