28.3.2007

Olen valittanut viime aikoina niin paljon että pitäisi varmaan välillä miettiä mukaviakin asioita:
Tärkein on se että ensi viikolla on pääsiäinen ja aion pitää viikon loman, äidilläni on syntymäpäivätkin silloin. En ole ehtinyt käymään Jyväskylässä kunnolla tammikuun jälkeen, hautajaisreissua ei lasketa. Toivon että huhtikuun työnantajanikin ymmärtää sen (epävarmoja töitä tekevän pätkätyöläisen elämä on vähän hankalaa, näköjään).
Ensi viikolla tapaan myös isäni ja äitipuoleni, he ajavat Oulun läpi matkallaan pohjoiseen pääsiäisenviettoon. Sovimme että käymme yhdessä syömässä jossain.
Eilen osoitin itselleni taas etten ole niin kauhean ujo. Menin sinne neuletapaamiseen ja juttelin kahden aiemmin tuntemattoman naisen kanssa neulomisesta ja muusta.
Ja kevätkin on aika mukava, vaikka sen aikaisuudesta pitäisikin ahdistua.

Sain eilen kortin Roomasta, siinä on edessä ja takana paavin kuva ja teksti "The grace of our Lord Jesus Christ be with you". En tiedä yrittääkö kaverini käännyttää minua. Hänen kirjoittamansa viestin parissa lauseessa oli rivien välissä jännittäviä uutisia, pitää varmaan ottaa yhteyttä ja kysyä (minä olen kauhean huono pitämään yhteyttä ystäviini mutta niin on kyllä hänkin).
Kortti oli tullut perille muutamassa päivässä ilman postinumeroa ja talon numeroa, asunnon numero oli sentään mukana. Toisaalta en itsekään muista katuosoitettani, tänne posti tulee opiskelijakylän nimellä ja asuntoni numerosta varmaan tietää missä talossa asun. Kummallinen osoite aiheuttaa välillä hankaluuksia, huhtikuun työnantaja ei ollut ymmärtää että jollakin voi oikeasti olla sellainen osoite. En ole koskaan kokeillut tulisiko posti perille katuosoitteellakin tai taksi (varsinkin kun en edes oikeasti asu sen kadun varrella).

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin