22.3.2007

Valokuvatorstai / Kodikas


Kotini on minulle turvapaikka, siellä saan olla yksin ja rauhassa ja oma itseni. Vietän suurimman osan ajastani kotona, on tärkeä että viihdyn. Kotini on kauhean pieni mutta mielestäni kodikas. Huonekaluni ovat joko käytettyinä ostettuja tai isältäni saatuja (melkein kaikki kauniit huonekaluni olen saanut, ankeat, kuten pöydän ja laatikoston, taas ostanut vuokranantajaltani halvalla). Pidän kauniista ja vanhoista ja oudoista tavaroista. Halusin ottaa kuvan asunnostani, tai suurimmasta huoneestani (tuon lisäksi on eteiskeittiö ja kylpyhuone) sellaisena kuin se on, heti aamulla, vähän sotkuisena (eilen se olisi kyllä ollut vielä sotkuisempi ennen kuin sain purettua matkalaukkuni). Muutaman esineen kyllä siirsin syrjään.

6 kommenttia:

helanes kirjoitti...

Asukas todellakin näkymätön.

orange seeds kirjoitti...

Minusta tuo pöytä on kyllä kivan näköinen, ei ankea lainkaan. Voi tosin olla että minulla on vähän outo maku huonekalujen suhteen, olen niitä ihmisiä jotka tykkäävät 50-lukulaisista taviskalusteista.

Hansu kirjoitti...

Osoitus siitä, että myös pienestä tilasta saa kotoisan!

rhelinä kirjoitti...

tätä olen miettinyt, monet kerrat...
mikä kukaan on kenellekään kertomaan, mikä on kotoisaa...
pienet asiat, tarinat huonekaluissa.. ne tekevät sen kodin, josta jaksaa ammentaa arkeensa voimaa...

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Helanes, oli vähän turhan aikaista omakuvien ottamiseen.

Orange seeds, tuossa kuvassa ei näykään pöydän ankeus, jonka aiheuttaa kammottava kirsikkaa teeskentelevä päällyste. Pöydässä on kyllä hyviäkin puolia, kuten sen koko, kaikki tavarani mahtuvat hyvin. Se ei ole mitenkään erityisen vanha, ehkä siltä ajalta kun vuokranantajani remontoi kalustettuja asuntoja joskus 2000-luvun alussa. Myöhemmin he luopuivat kalusteista ja vuokralaiset saivat ostaa niitä halvalla. Pöytä, laatikosto, kirjahylly ja sänky taisivat maksaa jotain viisi-kuusikymppiä yhteensä. Ankeuden kestää tuolla hinnalla :)

Hansu, minusta pienistä tiloista onkin helpompi tehdä kodikkaita kuin isoista.

Rhelinä, minulle oma mukavuuteni on ollut aina tärkeämpää kuin se mitä muut ajattelevat, varsinkin kotini suhteen. Ehkä jos ajattelisin enemmän sitä millaista elämän pitäisi olla niin en ehkä asuisi tällaisessa kopissa mutta onneksi voin vain elää miten haluan.

sami928 kirjoitti...

Mulla taitaa olla samanlainen punainen vetolaatikkosysteemi...jos toi on sellainen...

Kodikas pesä...

Blog Widget by LinkWithin