23.3.2007


Keväällä minun tekee mieli vihreitä asioita. Viime vuonna himoitsin vihreää ruokaa, vihreään pakattukin kelpasi paremman puutteessa.
Tänä vuonna haluan kasvattaa vihreitä, haluaisin kokeilla muutakin kuin vesikrassia ja rairuohoa. Ikkunalauta täynnä pieniä kippoja, joissa kasvaisi pieniä keväisiä juttuja, olisi aika hauska. Niiden hengissä säilymiselläkään ei olisi niin kauheasti väliä.
Viime viikolla minuun iski halu värjätä hiukseni vihreiksi. Joskus teininä värjäsin kerran mutta hiukseni olivat liian tummat ja väri ei oikein erottunut, se oli pettymys. Haluaisin voimakkaan vihreät hiukset, mutta se ei taida edelleenkään onnistua ilman vaalennusta ja sitä en hiuksilleni halua. Olen kyllä taas vähän miettinyt jotain uutta tyyliä, en kyllä tiedä minkälaista. Lyhyitä hiuksia en ainakaan halua, jo sen takia että hiukseni ovat sen verran kihartuvat että lyhyinä niiden hallitseminen olisi hankalaa. Viime aikoina hiukseni ovat olleet useimmiten tuollaisella hajonneella letillä, nyt uskallan kulkea julkisillakin paikoilla hiukset kiinni eikä kukaan tähän mennessä ole pilkannut korviani.

Pyöräni pääsi tänään ulos kellarista. Ajattavaksi asti se ei kyllä päässyt, renkaista oli lähtenyt melkein kaikki ilma ja pumppuni oli hajonnut.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin