27.4.2007

Mainos

Tiistaina 8.5. alkaen klo 16 Turun kaupunginkirjaston (uuden ja hienon) tapahtumatila Studiossa järjestetään tapahtuma, jossa ensin julkistetaan minun kirjani ja yksi toinen samalta kustantamolta, sitten on kirjamyyntiä, todennäköisesti myös muilta Kustannusyhdistys Lukuvalon (turkulaisia pienkustantajia) edustajilta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on kaikille avoin. Tervetuloa!

5 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Voih, minulla on toukokuussa ruotsia iltakurssina neljänä päivänä viikossa, myös juurikin tuolloin, joten en taida päästä. Mieluusti olisin kyllä tullut katsomaan ko. tapahtumaa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Harmi, olisi ollut hauskaa nähdä :)

Ari kirjoitti...

Oletko kirjoittanut kirjan? Vaude hienoa! Voisin vaikka tulla katsomaan kun asun kaupungissa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minusta tuntuu hassulta sanoa että olisin kirjoittanut kirjan, vaikka olen kyllä kirjoittanutkin kaikki siitä löytyvät tekstit. Kirja perustuu vaihto-opiskeluaikaiseen nettipäiväkirjaani ja tekstit syntyivät siitä elämästä, vähän niin kuin tämä blogikin syntyy, ilman että ajattelen kirjoittavani :) Kirjassa on myös aika paljon valokuvia ja vähän piirustuksiakin, kustannustoimittajan (ja muiden kirjan lukeneiden ja sitä kommentoineiden) työtä lukuun ottamatta se on täysin itse tekemäni, sisällöstä ulkoasuun. Se ei ole mitään suurta taidetta tai viihdettä mutta on ainakin minun näköiseni, ehkä.

Nobelstraat kirjoitti...

Huono tuuri, kun olen näillä näkymin juuri tasan 8.5 Helsingissä käymässä. Ja vain sen päivän, kun on yksi kouluun liittyvä juttu sovittu siksi päiväksi. Olisin kyllä muuten varmasti tullut.

Blog Widget by LinkWithin