26.4.2007

Saako olla tyytyväinen jos on pyykännyt ja tehnyt yhtä hyödyllistä juttua, vaikkei olisikaan jaksanut tehdä yhtä työpaikkahakemusta ja lähettää yhtä virallista kirjettä (jonka kirjoittaminen tuntuu liian vaativalta)? Saamattomuus iski taas.
Ärsyynnyin aamulla edellisestä pyykkäristä, jonka pyykit peseytyivät varmaan viisitoista minuuttia ylimääräistä. Kävin hakemassa kotoa kirjan ja luin pesutuvassa ja suunnittelin miten ilmaisen paheksuntani pyykkärin ilmestyessä. Turhaan, hän osoittautui aasialaiseksi vaihtaritytöksi ja en tiennyt millä kielellä minun olisi pitänyt paheksua (voihan olla ettei hän ole vaihto-opiskelija) ja en sitten kehdannut. Nostin kyllä hänet kuivat pyykkinsä kuivausrummusta, ehkä hän ei tajunnut että vuorot vaihtuvat tasalta eivätkä esim. puolelta. Olisi varmaan pitänyt paheksua.

Kirjani julkaistaan kai 16. päivä.

Haamupäivitteleekö tämä?

6 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Pari haamupäivitystä on kyllä tullut..

Nobelstraat kirjoitti...

Mikä on haamupäivitys?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Täytyy varmaan yrittää tehdä niille jotain.

Nobelstraat, haamupäivityksissä Blogilista näyttää blogin päivittyneen vaikkei se oikeasti olekaan.

Anna kirjoitti...

Juu, haamupäivittelee kyllä minullakin.

Itsekin melkein juonin että jos olisin päätynyt eiliseen blogimiittiin (tunnen Tyrskykurmelin ja Aaltoneidon IRL), mutta kun en minä oikeasti blogaa. Olisin vainen kuokkinut, mutta sitten en kuitenkaan päätynyt, kun hyydyin illan mittaa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kokeilin laittaa Blogilistan seuraamaan syötettä, toivottavasti se toimii. En kyllä ole kauhean optimistinen, ei se toimi Hurinallakaan.

Minun puolestani blogimiitteihin ovat tervetulleita kaikki jotka niistä ovat kiinnostuneita, oli omaa blogia tai ei.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Haamupäivittelee edelleen. Toimisikohan se nyt?

Blog Widget by LinkWithin