5.5.2007

Olen muka paremmassa kunnossa mutta heräsin ennen viittä. Ei ole kauhean pirteä olo ja vielä vaikka mitä tekemistä. Ongelmana taitaa nyt olla makuuhuoneeni valoisuus, itään päin olevat ikkunat ja ohuet verhot. Ehkä voisin hankkia sellaisen silmänaamion jollaisia vähän inhat rikkaat tyypit käyttävät elokuvissa? Mistähän sellaisia saa? (paksummat verhot eivät ole ratkaisu)

Olen tänään tehnyt vaikka mitä väsymyksestä huolimatta, pakannut ja pyykännyt ja käynyt yhden keskustelualueen miitissä (jossa minut tunnistettiin blogi-ihmiseksi ja jossa söin ihanaa italialaista jäätelöä). Nyt pitäisi pakata loput tavarat ja tehdä yhtä työtä, jonka olen luvannut tehdä tuolle keskustelualueelle ja jossa on viime hetken ongelmia ja joka estänee nukkumaanmenon kahdeksalta. Huomennakin pitää herätä (tai heräisin muutenkin) aikaisin, junani lähtee seitsemältä.

Olen jollain tavalla taikauskoinen, pelkään että jos teen suunnitelmia niin ne menevät pieleen jollain tavalla ja pelkään iloita etukäteen. Silti matkani tuntuu hyvältä, joskin vähän rasittavalta. Ensin Turkuun, sieltä päiväksi Helsinkiin ja illalla Jyväskylään. Jyväskylästä päivän retki Parkanoon sukujuhliin ja sitten kotiin, yhteensä noin 1700 kilometriä noin kymmenessä päivässä (en ole ihan varma siitä milloin tulen kotiin).

7 kommenttia:

riikka kirjoitti...

Minä ostin juuri valoisuuden vuoksi sellaisen silmänaamion, hankin sen City Marketista. Löysin sen jostain matkalaukkujen läheisyydestä, se vaikuttaa siis olevan paitsi vähän inhojen rikkaiden elokuvatyyppien, myös matkustelijoiden suosiossa. :) Minulla se toimii nukahtamisvaiheessa mutta aamulla huomaan huitoneeni sen yön aikana pois. Pitäisi siis vissiin nitoa kiinni tai jotain.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos vinkistä, täytyy käydä katsomassa kun palaan takaisin (isän luona vierashuoneessa on sälekaihtimet, ehkä osaisin nukkua siellä).

Anonyymi kirjoitti...

Täällä toinen, joka suosittelee Cittarin silmänaamiota eikä ole inha rikas elokuvatyyppi ;) Itse laitan naamion silmille aamulla, kun herään liian valon takia ja nukahdan sitten uudestaan. Tuo ei kyllä välttämättä onnistu ellei satu olemaan aamu-unista tyyppiä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Täytyy varmasti kokeilla kun muitakin suosittelijoita löytyy :) En kyllä usko että minulta onnistuisi se että laittaisin naamion päälle vasta aamulla, heräisin siinä sen verran etten pystyisi enää nukkumaan.

Nimimerkillä Heräsin taas puoli viideltä

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi, jos vähän säikäytin tunnistamalla blogi-ihmiseksi. :)

- V

Anonyymi kirjoitti...

Yksi ystäväni kertoi iloitsevansa aina asioista etukäteen. Sillä tavoin ei mene kokonaan hukkaan, vaikka asia ei toteutuisikaan, koska silloin on ainakin päässyt iloitsemaan. Ja jos asia toteutuu, sen parempi: tuplailo! Tämä katsantokanta aukaisi minulle aivan uusia näköaloja, mutta vaikea sitä on toteuttaa. :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

V, ei ollut kauhean paha säikäytys :)

Anonyymi, tuo on mielenkiintoinen asenne ja olisi varmaan aika terveellinen. Ja aika vaikea.

Blog Widget by LinkWithin