11.5.2007

Olen taas vaihteeksi kriisissä (ja heräsin ennen viittä ahdistuneena).
Kävimme eilen katsomassa asuntoa, joka on kaikin puolin mukava ja ihana ja iso siinä on vaatehuone ja kylpyamme ja hauska näköala valtavista ikkunoista. se on vain sen verran kallis että en tiedä onko minulla siihen varaa, minun olisi pakko mennä töihin, vaikka siivoamaan, mikä ei nyt välttämättä ole niin huono idea. Ahdistaa kun en osaa päättää. Ongelmana on sekin että muita asuntoja en pääse katsomaan.

7 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Kyllähän tuo on tietty hankala pulma. Mukava asunto tuo minusta kyllä iloa elämään, mutta jos vuokra on liian suuri, niin onhan se ongelma... Jonkinlaisia täitä saa kyllä Turusta kohtuu helpolla, esim. juurikin niityä siivoushommia. Melkein onnistuu automaattisesti kun soittaa vaan esim. Lassila&Tikanojalle tai jolekin henkilöstövälitysputiikille. Taidat olla vielä niin aamuvirkkukin, etteivät aikaiset herätykset tuottaisi ongelmia.

Toisaalta, jos tuntuu ettei nyt ole varaa, voithan muuttaa ensin vaatimattomampaan asuntoon, ja myöhemmin tulojen vakiinnuttua sitten vaihtaa mukavampaan.

orange seeds kirjoitti...

Töitä siis, ei täitä...:)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Näkymätön tyttö! Olen seurannut välillä blogiasi, koska tunnut kokevan elämän hämmästyttävän samalla lailla kuin itsekin. Joten haluan tsempata sinua! Älä huoli, itse olisin sitä mieltä, että ei kannata ottaa liian kallista asuntoa, jos se tarkoittaa, ettet voi keskittyä päätyöhösi. Tietenkin siivoaminen on ihan ok jonkun aikaa, jos siitä maksetaan riittävästi (kokemusta on). Kuitenkin se voi olla raskasta ja viedä energiaa oikealta työltäsi.
Haluan kiittää tästä blogista, se on virkistävää luettavaa, saatan hankkia kirjasikin! No niin, sinulla on ainakin yksi fani ja näköjään muitakin, kirjoitat kivasti elämästä pelon kanssa ja pienistä kivoista asioista.

Tuazophia kirjoitti...

Minä en ottaisi. Vaikka asunto olisi kuinka ihana, sen aiheuttama pakkotyö ei ole.

Anonyymi kirjoitti...

En minäkään ottaisi. Minun turkulainen ystävä on kertonut, ettei Turusta niin helposti saa siivoushommiakaan, niihin pitäisi olla työkokemusta. En halua kuitenkaan lannistaa sinua :). Voimia ja nähdään pian!

Nobelstraat kirjoitti...

Kyllähän Turussa on niitä sikahalpoja alueitakin, joistain paikoista saa yksiöitä jopa halvemmalla kuin oma yksiöni ylioppiskylässä. Mutta ne halvimmat alueet on sellaisia spurgumagneetteja, haittaako sinua?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Päädyin ottamaan sen asunnon, kokeilen ja katson miten se onnistuu, ei se niin kauhean kallis ole ja rahatilannekaan ei ole niin paha kuin miltä se vaikutti paniikissa. Jos näyttää siltä ettei minulla ole varaa asua siinä niin on helpompi etsiä uutta asuntoa kun on valmiiksi kaupungissa.

Blog Widget by LinkWithin