21.5.2007

On aika tylsää olla näin väsynyt koko ajan mutta minulla ei ole energiaa energian etsimiseenkään. Perjantaina tapaan lääkärin, voin valittaa silloin väsymystäkin. Ja sitä että minulla menee puolitoista pakettia särkylääkkeitä kuussa, e-pillereistä huolimatta ja silti minulla on vähän kipuja. Siedettäviä onneksi mutta ärsyttäviä.

Nukuin viime yönä ensimmäistä kertaa tänä vuonna ikkuna auki ja aamulla olin varma siitä että olin onnistunut nukkumaan pitkään kun oli niin valoisaakin. Puoli kuusi voittaa tietysti puoli viiden.

En saanut tehtyä kuin kaksi puoli juttua pitkältä tehtävien asioiden listaltani, sitten väsyin täysin. Pienet vastoinkäymiset tuntuvat suhteettoman rankoilta, kuten se etten saanut maksettua kirjastosakkojani pankkikortillani ja minun piti käydä nostamassa rahaa ja yksi tilaamani kirja olikin loppunut. Ärsyttävää että tuollaiset pikkuseikat ärsyttävät kun joillakin tutuillani on oikeitakin murheita. Olen tänään aika tympääntynyt itseeni ja elämääni. En saanut edes pidettyä lupaustani olla syömättä makeaa viikolla, lomalla ajauduin taas karkki- ja jäätelötapaan.

Tekee vain mieli piiloutua peiton alle ja uppoutua hömppäkirjaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onhan kilpirauhasarvosi mitattu verestä? tuli vaan mieleeni että ehkä väsymyksesi onkin kilpirauhasen vajaatoimintaa. en ole lainkaan monien täällä veikkaaman masennuksen kannalla olosi syyksi, vaikka itsehän sen tietysti parhaiten tiedät.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ei ole mitattu. En tiedä mikä minussa vikana, ehkä vain liikun liian vähän tai en syö kunnolla, ne ainakin ovat totta. Toisaalta on minulla jotain muitakin masennusoireita.

orange seeds kirjoitti...

Jostain syystä minäkään en oikein usko masennuksen olevan ainakaan pääsyynä tuohon mystiseen väsymykseen. Ennemminkin vaikuttaa siltä, että ainainen väsymys saa sinut masentuneeksi ja turhautuneeksi. Kannattaa tosiaan sen lääkärin kanssa kunnolla jutella tuosta masennuksesta ja pitää huoli ettei sitä kuitata pelkillä vitamiinipillereillä ja kehoituksella tulla ensi vuonna uudestaa jos eivät auta. Vaadi kunnon tutkimuksia, tuo kuulostaa oikeasti jo hieman huolestuttavalta, koska sitä on jo jatkunut pitkään. Ei sen ainakaan pelkästä yöunen puutteesta pitäisi johtua, kyllähän seitsemän tuntia on jo melko kelvollinen yöunen mitta.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Orange seeds, jotenkin ajattelen että univaikeuteni ovat yhteydessä elämäntilanteeseeni, ne alkoivat vasta valmistuttuani. Minulle ei oikein 7 tuntia unta riitä, tarvitsen ehkä 9 tuntia. Yritän kyllä hakea apua jos tämä jatkuu, ehkä sitten Turussa kun täällä ei oikein ehdi tehdä mitään.

Blog Widget by LinkWithin