2.5.2007

Väsymys ja muutto, osa X

Aloitin eilen rautakuurin (kun kerran sain tietää hemoglobiinini eikä apteekin ihminenkään pitänyt sitä huonona ajatuksena) ja sillä taitaa olla jonkinlainen lumevaikutus, sillä tänään olin melkein pirteä. Siitäkin huolimatta että menin eilen vasta kymmenen jälkeen nukkumaan.Nukuin myös vähän pitempään, ehkä johtui siitä että siirryin nukkumaan niin päin ettei aamuaurinko paista nukkuessa silmiin.
Sain tehtyä suunnilleen kaiken aikomani yhteentoista mennessä, sitten vain neuloin. En muista milloin olen ollut näin aikaansaapa, hain yhtä työpaikkaa ja lähetin sähköpostia yhteen kuljetusfirmaan (tietysti oikeasti pirteä olisi soittanut mutta se on liikaa) ja hoidin muitakin rästissä olleita asioita. Ja tiskasin, se on käynyt viime aikoina tavallistakin hankalammaksi. Illalla sain vielä katsottua vuokra-asuntoja ja jopa ilmoitettua olevani kiinnostunut yhdestä (niissä on ongelmana se että asunnot vapautuvat kesäkuussa, heinäkuun asuntoja ei ole vielä ilmoituksissa. Tuo olisi kyllä mukavanoloinen asunto, yli kaksi kertaa isompi kuin nykyiseni eikä vuokrakaan ole paha, puhumattakaan siitä ettei vuokravakuutta ole. En usko että saisin tuota asuntoa mutta se on alku). On ihan mahdollista että selviän tästä muutosta, olenhan selvinnyt pahemmastakin, kuten vaikka Hollannista.

Iltapäivällä pyöräilin kaupungille tapaamaan Aaltoneitoa, hän oli kiinnostunut vanhan ulkoisen kovalevyni ostamisesta. Yritän päästä eroon turhista tavaroista ennen muuttoa, siltikin jäljellä on liikaa (vaikka en uskokaan saavani tuota asuntoa annan itselleni luvan pieneen fantasiaan asunnosta jossa en olisi kuin romuvarastossa ja jossa on lattiatilaa sen verran että varapatja mahtuu siihen juuri ja juuri, jonne mahtuisi ehkä jopa pieni ruokapöytä, se olisi aika ylellistä).
Kävin myös kirjakaupassa, joku poika säikäytti minut, hän käveli selkäni taakse ja kysyi olenko jonkun karkulainen, mikä se sitten olikaan. Minä säikähdän kauhean helposti, siksi en katso kauhuelokuviakaan.
Kotimatkalla alkoi satamaan rakeita.

Tuntuu aika oudolta olla melkein pirteä. En ole tietysti energinen ja olen aika väsynyt, mutta ainakaan en tunne olevani koko ajan nukahtamaisillani. Ehkä asiat sittenkin järjestyvät.

8 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Hienoa että olo on vähän rohkaistunut. Ja raudanpuutos taitaa kyllä tosiaan olla aikalailla tavallisin syy omituisiin ja sinnikkäisiin väsymysoloihin. Eli ei kyse ole välttämättä pelkästä lumevaikutuksesta.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Lumevaikutuksella ajattelin sitä ettei se varmaan olisi yhdessä päivässä ehtinyt vaikuttamaan. olo on kuitenkin huomattavasti parempi kuin vaikka vappuaattona, ehkä se oikeasti oli käännekohta ja toivottavasti tällainen olo jatkuu. Ainakin olen nyt saanut vähän edistettyä ongelmieni ratkaisua.

orange seeds kirjoitti...

Ehkä se, että ongelmien ratkaiseminen on edsitynyt on itsessään jo oloa parantava asia. Vähemmän stressiä.

MariaT kirjoitti...

Jollain radiokanavalla on kilpailu, missä pitäisi etsiä "karkulainen". Siitä varmaan oli kyse siellä kirjakaupassa :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Orange seeds, se kyllä auttaa. En kyllä saanut tehtyä juuri mitään mutta pienistäkin askelista on hyötyä. Outoa tässä päivässä oli kyllä se että olin paremmalla mielellä jo ennen kun sain tehtyä asioita, että se oli tekeminen oli seurausta "pirteydestä". Hyvältä tuntuu joka tapauksessa ja toivon että tämä jatkuu.
Mariat, tuo kuulostaa järkevältä selitykseltä, se tyyppi puhui samalla puhelimeen ja ryntäili edes takaisin. Onnistui kyllä säikyttämään minut pahanpäiväisesti, siihen ei kyllä kauheasti vaadita.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tarkemmin asiaa tutkittuani se näyttää olevan jonkun Voice-kanavan kilpailu ja minut säikyttänyt tyyppi oli aivan väärässä paikassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Olen seurannut blogiasi enemmän tai vähemmän aktiivisesti jo melko pitkään ja olen jaksanut kummastella miten käytät sulkeita. Voisitko/haluaisitko kertoa minulle logiikkasi?

Minä esimerkiksi olisin ensimmäisessä kappaleessasi ensimmäiset sulkeet tehnyt sivulauseeksi, toiset sulkeet mielestäni sopivat ja kolmansissa sulkeissa olisivat muuten vain voineet olla tekstin jatkumoa.

Minä olen saanut melkein aina vertaluovuttaessani mukaan rautatablettipaketin, vaikka Hg olisi riittänytkin. Näin siis Oulussa. Etkö sinä saanut, kun ilmeisesti kävit apteekissa?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Täytyy tunnustaa ettei sulkeiden käytössäni ole mitään logiikkaa :) Kirjoitan aika pitkälti vain sen mitä päähäni ilmestyy, sen kummemmin suunnittelematta (tai suunnittelen vähän) tai editoimatta (en yleensä ikinä lue tekstejäni), välillä sinne ilmestyy sulkeita outoihin paikkoihin. Tiedän että se on paha tapa, mutta olen päättänyt olla salliva itseäni kohtaan, kirjoittaminen ei ole päämotiivini blogin pitämisessä ja voi olla että siitä häviäisi ilo jos alkaisin vahtimaan tekstiäni. Ja voi olla että kirjoitustyylini on lähellä puhetapaani, puhuessakin eksyn aina sivuhuomautuksiin.
En saanut rautaa Veripalvelusta enkä kyllä pyytänytkään, minulla on epämiellyttäviä kokemuksia heidän rautatableteistaan, ne eivät sopineet mahalleni yhtään, niinpä ostin mieluummin apteekista melkein halvinta laatua joka ei ainakaan vielä ole tehnyt mitään mahalleni.

Blog Widget by LinkWithin