3.5.2007

Eilisen vastapainoksi en ole tänään tehnyt mitään (muuta kuin neulonut pari senttiä villatakkia ja lukenut kirjaa, joka ei tunnu loppuvan ikinä). Toisaalta tekemättömyyksien listaan kuuluu angstaaminenkin, joten päivä ei ole ihan hukattu. En ole ihan niin pirteä kuin eilen, mutta se johtunee seitsemän tunnin yöunista, minun pitäisi saada nukuttua joku 9 tuntia.
Näin yöllä unta jossa ajoin autoa. Näen sellaisia aina välillä ja tiedän niissä autoista yhtä paljon kuin valveillakin. Tässä unessa minun piti jostain syystä ajaa entisen mökkimme ympäristössä, kevyenliikenteen väylällä lähinnä. Sain joten kuten ohjattua autoa mutta välillä ajoin ojaankin ja melkein muita päin. Muistan olleeni ylpeä siitä että sain auton pysäköityä jotenkin mutta se lähti silloinkin liikkeelle kun en osannut käyttää käsijarrua.

Olen kuunnellut neuloessani Quirky Nomads -podcastia, se on aika hauska. Ja välillä ei niin hauska.

Sain aamulla sähköpostin siitä etten voi saada sitä asuntoa josta olin eilen kiinnostunut. Niin arvelinkin mutta se oli ensimmäinen askel (ja sitä paitsi siellä oli sinapinkeltainen keittiö ja eteinen).

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin