25.6.2007

Uudessa kodissa tuntuu vähän oudolta ja tunnen itsenikin vähän oudoksi, aivan kuin tuo parin päivän matka olisi muuttanut minua. Mutta kaipa karaoken kuunteleminen viitasaarelaishotellissa juhannusaattona muuttaa ketä tahansa.

Asunto on mukava ja kamala. Se on vähän huonokuntoinen ja kylpyamme on ehkä vähän epäkäytännöllinen (ja minua odottaa epäkiitollinen tehtävä ottaa selville onko viemäri tukkeutunut kun se vetää vähän huonosti). Neljän maissa keittiössä oli niin kuumaa ettei siellä voinut olla. Reiteni eivät innostuneet kauheasti tavaroiden raahaamissesta kolmanteen kerrokseen (talossa ei tietysti ole hissiä). En ole varmaa saanko kaikki tavarat mahtumaan jonnekin. Ja kellari on kauhean pelottava.

Suurimmaksi osaksi asunto tuntuu kuitenkin mukavalta. Isoista ikkunoista näkyy tarpeeksi taivasta ja kaikki epämääräiset tavaranni taitavat mahtua vaatehuoneeseen. Makuuhuone näyttää vähän hassulta, siellä on nyt sänky, kirjahylly, pieni lipasto ja työtuoli ja sen verran tyhjää tilaa että vanha makuuhuoneeni mahtuisi sinne. Käyn tänään katsomassa yhtä pöytää joka näytti hauskalta osto- ja myyntiliikkeen ikkunasta.

7 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Osta kuule putkimiestä ja lorauta koko pullo viemäriin. Kyllä se aukeaa, jos on tukossa. Mulla niin ällöttää viemäreiden puhdistukset, että teen niin aina. En vaan saata niihin muuten koskea.

-TC- kirjoitti...

Mainittakoon, että isännöitsijä on olemassa, ja huoltomies. Meillä ainakin huoltomies hoitaa ensimmäiset putkien tukkeumat jne, ja ihan maksutta. Sitä varten sitä kiinteistöhuollosta maksetaan......

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Kyllä se siitä, kohta et enää muistakaan vanhaa asuntoa :)

-Hanne

Oola kirjoitti...

Heiiijjj mihis päin Turkua (eikös se niin ollut) muutit? Tervetuloa keskiaikamarkkinoille viikonloppuna! Itse näyttelen punapääporttoa kivisaunalla markkinoilla. Niin Turkulaista kuin olla ja voi koko tapahtuma.

HeidiR kirjoitti...

Onnea myös minulta uuteen kotiin! :)

Kai vielä käyt Oulussa joskus?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kaisa, viemärit ovat kyllä vähän ällöttäviä mutta jotenkin voitin pahimman kammoni vanhassa asunnossa.

Tc, totta ja tuolla on kuulemma mukava huoltomies. Minulla on muutakin valitettavaa, kuten vessan hana joka lähtee käteen ja varasto joka on puolillaan roskaa. Pitää soittaa, se on vain niin vaikeaa.

Hanne, uusi asunto tuntuu vielä vanhaa paremmalta, jos muutamaa pikkuseikkaa ei ota huomioon, tosin ne saattavat alkaa häiritsemään ajan kanssa. Edellisen asunnon ahtautta en kyllä kaipaa. Ja kiitos :)

Oola, Runosmäkeen. Täytyy yrittää bongata sinut, olen varmasti tulossa katsomaan markkinoita.

Heidi, kiitos :) En tiedä käynkö Oulussa, tuskin ainakaan vähään aikaan kun se on kovin kallista.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Blog Widget by LinkWithin