24.7.2007

Eteinen ja loput

Eteisen sisustuksella on kummallinen, epämääräisen eksoottinen (ja löyhä) teema: kuvitteellisen seikkailijattaren jäämistö.
Hieno lasiovi, jolla ei ole juuri muuta virkaa kuin törmätä vaatehuoneen oveen.
Päällystin laatikoston vanhoilla mainoksilla ja sillä decoupage-lakalla. 
Napit ovat käsityöläismarkkinoilta.Vaatehuone on kätevä kaiken epämääräisen piilottamiseen. Kaaos vähenee kun saan osan tavaroista siirrettyä varastoon (he kuulemma tyhjentävät kaikki lukitsemattomat kopit ensi viikolla).

4 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Ohhoh, sinulla lienee ehkä maailman siistein vaatehuone. Meillä ainakin se on hirveä rytä, täynnä romua ja sikinsokin lojuvia vaatteita, eikä juuri mikään ole laatikoissa tai muuten siistissä järjestyksessä:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minusta tuo vaatehuone on kauhean sotkuinen, mutta sen verran järjestyksessä että tiedän suunnilleen missä kaikki tavarat ovat.

peksu kirjoitti...

Tosi hienoja nuo sanomalehdillä päällystetyt jutut. Itse yritin joskus vanhoilla kuvilla samaa hommaa, mutta kun käsittelin pinnan lopuksi erikeeper-vesiseoksella (jossain ohjeessa oli, että sitäkin vois käyttää), ne kuvien toisella puolella olevat kuvat/teksit tulivat esiin. Sulla ei vissiin decoupagella tapahtunut moista?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ei tapahtunut. Luulen että Erikeepervesi on sen verran märempää, decoupage-lakka on aika paksua, se toimi aika hyvin.

Blog Widget by LinkWithin