7.8.2007

Ärsyttää kaikki

Tänään minulla ei ole juuri muuta sanottavaa kuin että vihaan hellettä. Ja lööppejä jotka hehkuttavat helleaaltoa ja sitä miten oikea kesä alkaa vasta. En minä pidä erityisesti jatkuvasta sateestakaan mutta sen aikana olen sentään jollain tavalla toimintakykyinen. Olen todella herkkä auringolle ja tänäänkin sain hatusta huolimatta auringonpistoksen. Inhoan nihkeää ihoa asuntoni ilmattomuutta (tuulettimesta ei ole kauheasti apua). Minun pitäisi käydä hakemassa mattoni ulkoa ja käydä varaamassa pesutupa mutta en halua mennä ulos (pitäisi käydä kirjastossakin hakemassa varattu kirja mutta se saa odottaa ainakin). Ei varmaan kukaan käy varastamassa niitä mattoja ensi yönäkään.

Ilman hellettä tämä olisi ollut ihan hyvä päivä. Kävimme Orange seedsin kanssa tutkimassa paria metsää, jotka minusta näyttivät kartassa sopivan vadelmaiselta maastolta (niiden läpi meni sähkölinja). Valitettavasti todellisuus oli kuusimetsää ja pystysuoraa kalliota ja vaikka toisesta löytyikin vattuja niin niitä olisi voinut löytyä enemmän kuin viisitoista. Mutta tulipa ainakin käveltyä pari tuntia mukavissa metsissä (siitä se auringonpistos) ja juteltua, se oli hauskaa. Kotimatkalla poikkesimme Citymarketin kautta, löysin kauhean halvan ja sopivan suuren punaisen räsymaton, joka hyvin sopii kaikkeen muuhun punaiseen sisustukseeni (en tiedä miksi punainen, tietynlainen peruspunainen, on alkanut viehättää minua. En tiedä yrittääkö alitajuntani kertoa minulle jotain). En kyllä tiedä miltä se oikeasti näyttää kun olen liian laiska luututakseni lattian kun kuitenkin joudun siivoamaan lähempänä tupaantulijaisia. Siirsin kaksi patjaani tänään lattialle niin että saatoin pingottaa neulomani pitsihuivin niiden päälle (kun otin kuvia itsestäni huomasin että oikeastaan pidän selästäni mutta häpeän mahaani). Ne pitäisi varmaan siirtää takaisin sänkyyn mutta ehkä lattianrajassa olisi viileämpää nukkua (tai ehkä siellä on kuumempaa, en ikinä muista miten se menee)?

Huomenna yritän mennä kaupungille ja saada pyöräni jonnekin huoltoon, nyt olisi hyvä aika kun ei muutenkaan tee mieli olla ulkona. En kyllä aio kävellä kotiin, olen laiska ja menen bussilla. Auringonpistos on hyvä syy välttää kaikkea tuollaista epämiellyttävää.

3 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Oli kyllä tosiaan kovin helteisät. Minullakin oli kotona päässä omituisen kevyt tunne, ja vatsassa sekainen olo. Liian vähän tuli hörpittyä vettä kenties.
Muuten oli kyllä mukavaa.

Lord Boredom kirjoitti...

Harkitsin itse helteistä ja niiden hehkuttamista kovin sanakääntein kritisoivaa merkintää, mutta ehdit sitten ensin. Arvaapa vaan, miltä bussitkin tuntuu näillä ilmoilla? (Ainakin Oulun bussit tuntuivat, kun viime kesänä kuljin sellaisella yhden kerran helteisenä päivänä).

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Orange seeds, loppupäivän minulla oli kyllä aika surkea olo. Mutta oli kyllä hauskaa muuten :)

Lord Boredom, bussissa oli kyllä tänään aika tukalaa mutta voitti se kotiin kävelyn :)

Blog Widget by LinkWithin