23.9.2007

Aloitin aamulla kirjoittamaan pitempään suunnittelemaani kirjoitusta mutta tänäänkin on sen verran horteinen päivä etten saanut sitä valmiiksi. Pääni ei vain tunnu toimivan (käytin melkein tunnin erään neuleen purkamiseen kunnes tajusin purkavani sen luontireunaa. Neulojat tietävät että se ei ole helppoa). Muistin aamulla että pyykkivuoroni oli alkanut kolme tuntia aikaisemmin, onneksi vuoro kestää viisi tuntia. Harkitsin että olisin jättänyt sen väliin, käveleminen kellariin tuntui aivan liian vaikealta (asun jopa kolmannessa kerroksessa).

Menin nukkumaan eilen vasta kymmenen jälkeen, ehkä se on syynä tämänkertaiseen väsymykseen. Sain kuitenkin nukuttua noin 8 tuntia ja sen pitäisi riittää, tai ei ainakaan pitäisi olla sellaista oloa että voisi nukahtaa milloin tahansa. Kuvittelen ulkoilleeni ja liikkuneeni tarpeeksi viime päivinä ja olen syönytkin ihan hyvin, kun en ollut vastuussa ruuanlaitosta kahtena viime päivänä (tänään olin kyllä saamaton ja lounaani oli viinirypäleitä, onneksi runsaskuituista leipää ja jogurttia puolukkasurvoksen ja banaanin kanssa. Illalla en yleensä syö mitään runsasta ateriaa, joten tuo taisi olla tämän päivän pääateria), niiden ei pitäisi olla syynä. Olen kyllä ollut pitempään sairastumassa flunssaan, se saattaa vaikuttaa. Pitäisi varmaan yrittää taas valittaa asiasta lääkärille jos se ei vaatisi puhelinkontaktia ja rahaa jonka käytän mieluummin johonkin muuhun. Pitäisi myös tiskata ja siivota ja vaikka mitä mutta taidan kokeilla ensin päiväunia, vaikkei niistä ikinä ole ollutkaan hyötyä.

Siihen aloittamaani tekstiin vielä liittyen, yllätyttekö koskaan siitä mitä teen tai miten reagoin tai muusta sellaisesta, sopiiko blogini kaikki sisältö siitä saamaanne kuvaan? Jos olette tavanneet minut, yllätyittekö? Minulla ei ole mitään kovin kummoista syytä kysyä, olen vain utelias.

4 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

En muista koskaan erityisemmin yllättyneeni merkinnöistäsi - tosin, jos olisit blogannut aiemmin ja kertonut päätöksestä lähteä (ja itse lähtemisestä) vaihtariksi, niin olisin voinut yllättyäkin. En nyt ole varma, kysyitkö oikeastaan tätä, mutta tosielämän NT tuntuu vähemmän ahdistuneelta kuin blogielämän NT.

orange seeds kirjoitti...

Olen tästä aiheesta puhunutkin kanssasi jo ihan livenäkin jotain, joten en jaksa tällä kertaa kommentoida sen enempää. Tosielämön NT on tosiaan blogivastinettaan rohkeamman ja rentoutuneemman oloinen:)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, välillä yllätyn, esim. kun keräsit Spr:lle tai mikä se oli. Ehkä siksi, että en ole koskaan tuntenut ketään joka kerää.

Muuten pitää laittaa, tykkäsin kovasti siitä kun kerroit miten teet kannen. Olet hyvä piirtämään! (no ylläri ylläri, tietysti) Olisi kiva joskus nähdä tuollaisia vaihe vaiheelta piirustuksia tai töitä, jos sattuu kohdalle.

zache_ kirjoitti...

Mjooh, olethan sinä muutaman kerran yllättänyt.

Blog Widget by LinkWithin