26.10.2007

Seikkailijat älkööt vaivautuko

Luen joskus paikallislehdestä seuranhakuilmoituksia, en etsiäkseni seuraa mutta koska niistä jotkut ovat uteliaisuutta herättäviä (täytyy myös tunnustaa että olen niin alhainen että huvitun joistain ilmoituksista). Suurin osa on kuitenkin aika normaaleja ja ehkä ne toimivatkin, olen kerran tavannut ihmisen joka löysi rakkauden tuon kaltaisen ilmoituksen kautta.
(Toivottavasti en vaikuta pilkalliselta analyyseissäni, se ei ole tarkoitus)

Mutta kuitenkin, olisi kiinnostavaa tietää millainen on se nainen joka hakee miestä, joka voisi opettaa häntä myös soittamaan pianoa, aika käytännöllistä. Samassa sarjassa on varmaan mies, joka hakee naista joka voisi muuttaa hänen luokseen ja osaisi vähän laittaa ruokaa ja siivota. Yksi nainen hakee keskipituista miestä. Tanssitaito on myös tarpeen, pituudella taitaa olla siinä väliä. Vaalea XL-nainen hakee komeaa poliisia tai pappia (voisi ajatella että jos on noin rajattu maku voi sen oikean löytyminen olla vähän hankalampaa). Toisaalta tarkkaan ottaen ilmoituksessa sanotaan "olethan poliisi tai pappi arvoltas", ehkä se on vähän kömpelö viittaus arvomaailmaan? Ja mitäköhän toisessa ilmoituksessa tarkoittaa n. 30-vuotias?

Kumman monet etsivät lomailuseuraa tai viittaavat siihen, "ehkä lomaillaan yhdes". Minä luulen että minun pitäisi olla aika vakiintuneessa suhteessa että lähtisin lomalle yhdessä, minulla on kun se paha taipumus tympääntyä matkaseuraani noin kolmessa päivässä aika täysin ja en muutenkaan lähtisi lomalle jonkun lehti-ilmoituksella löydetyn kanssa (luin joskus jotain juttua nettideittailusta ja hämmästyin siitä kuinka moni oli lähtenyt tapaamaan toista ensimmäistä kertaa niin että oli viikonlopun hänen luonaan, parhaimmillaan mökkiin keskelle metsää. Minä en kyllä uskaltaisi). Mutta ehkä se on koodi sille että on rento ja elämästä nauttiva ihminen?

Yksi nainen etsii hyvin toimeentulevaa miestä, iällä tai ulkonäöllä ei väliä (tosin miehen täytyy olla myös hellä ja siisti). Jos olin mies en ehkä vastaisi hänelle, vaikka hän onkin povekas (jos olisi oikein epäluuloinen voisi ajatella tuollaisen ilmoituksen olevan päiväkahvittelun peittelyä). En tiedä riittäisikö hän kiltille miehelle joka hakee todella XXL-povea.

Yksi mies on vähän liian huumorimiehiä minun makuuni (ja sitä paitsi 54-vuotias), mutta hänellä olisi se etu ettei kuorsaa. Jollain tavalla sympaattiselta vaikuttaa myös melkein kaksimetrinen maalaispoika, joka etsii naista jolle pelto on tärkeä asia (samoin kuin metsä, meri ja koti). Minua taas säälittää vähän vapaa, ihana mies joka ei ole ujouttaan löytänyt sitä sisäisesti ja ulkoisesti kaunista naista, jota etsii (toisaalta hän näkee heitä kadulla, mistä hän voi siellä nähdä heidän sisäisen kauneutensa?). Hauska oli myös tavallinen mukava mies joka hakee tavallista mukavaa naista.

Yleisestä linjasta poikkeaa uskovaisen miehen juttukaveri ilmoitus. Ei seksinvonkaajille. Tosin seksi ei ole kyllä mikään yleinen puheenaihe muutenkaan noissa ilmoituksissa, toisin kuin kokemukseni mukaan nettiseuranhaussa. Seksiin tunnutaan viittaavan vain kiertäen (lämpöä elämään?) tai sitten kielteisesti (ei seikkailijoille). En kyllä tiedä mitä ajattelisin yhdestä nimimerkistä, "Mies ja lämmin auto"? Etsiikö hän seuraa autoseksiin? Vai vain autoretkille?

Parasta olisi kyllä olla nuorekas, mukava, huumorintajuinen ja luotettava, eikä missään nimessä seikkailija. Ja tietenkin liikkeellä tositarkoituksella. Silloin voisi olla valinnanvaraa.

Mikään noista ilmoituksista ei kyllä herättänyt kiinnostustani, onneksi en olekaan hakemassa seuraa, tositarkoituksella tai muutenkaan (tai kyllä jossain alitajunnassani on pieni ajatus siitä että voisihan se olla hauskaa vaikka rakastua mutta se on aika lailla samassa kategoriassa kuin olisihan se hauskaa matkustaa takaisin Hollantiin joskus, ei tunnu kauhean todennäköiseltä).

2 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Kiitos illan piristyksestä! Itsekin joskus luen henkilökohtaista-palstaa Latu ja Polku -lehdestä. Ne ilmoitukset ovat tietysti sitten omalla tavallaan painottuneita. Mutta joskus vaan niin äärettömän hauskoja.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Noiden ilmoitusten lukeminen on kyllä aika hauskaa. Luen joskus myös Sekalaista-ilmoituksia, niissä on joskus mielenkiintoisia juttuja.

Blog Widget by LinkWithin