16.11.2007

Näin viime aivan kummallisia painajaisia, ne olivat oikeastaan melkein koomisia. Yhdessä unessa maailma oli tuhoutumassa parin päivän kuluessa suolaan, ilmastonmuutoksen myötä meret olivat ilmeisesti haihtuneet ilmaan ja suola niiden mukana ja nyt se valtava suolamäärä uhkasi tippua taivaista ihmisten niskaan. Toisessa unessa etsin kalenteria ensi vuodelle. En ole ikinä onnistunut käyttämään kalentereita, siis taskukalentereita, ostin uuden vuoden alussa ja ensimmäisen merkinnän jälkeen unohdin sen. Tänä vuonna tilanne on ollut toinen, löysin hienon yhdistetyn kalenterin ja muistikirjan ja se on täyttynyt kaikenlaisesta. Unessa menin ostamaan ensi vuodeksi uutta ja ne olivat loppuneet. Traagista. Kolmannessa unessa oli joulun seutu ja isäni ja äitipuoleni järjestämät pikkujoulut yllättivät minut, minulla ei ollut mitään lahjaa heille ja lopulta annoin heille "lahjakortin" jolla he saisivat joko villasukat tai taulun. Ihan hyvä lahjaidea tavallaan, siskoni on sitä joskus harrastanutkin.

Minulla oli pitkä lista tänään ihmisistä joille minun pitäisi lähettää sähköpostia, kaikki vähän tärkeitä juttuja ja osa vastaanottajista tuntemattomia. Hermostuin vastausten odottamiseen ja suljin sähköpostiohjelman, voin pitää muutaman tunnin lomaa tärkeistä jutuista.

Iltapäivällä kävin yhden blogitutun luona kylässä, siellä on hauska lapsi ja kissa (lapsi tosin alkoi pelkäämään minua kauheasti päiväuniensa jälkeen), muutenkin siellä oli hauskaa.
Pyöräilin sinne mistä olin aika iloinen, olen ollut niin kauhean laiska viime aikoina. Talvipyöräily näyttää sujuvan vielä kohtuullisesti, tosin pyörän satula tarvitsee jotain lämmikettä (oletan että sellaisia voi ostaa jostain mutta mistä), pelkään virtsatientulehduksia, vaikka (tai sen takia) en ole onneksi koskaan sellaista sairastanut. Minulla taitaa olla jossain laatikon pohjalla vanha pipo joka on liian iso päässä pidettäväksi, toimisikohan se näin alkuun?

6 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Ajattelin ehdottaa, että neulo villainen satulanpäällinen, mutta pipo varmaan ajaa saman asian. :) Kannattaa sitten aina ottaa se päällinen mukaan, ettei se kostu - märät housut eivät välttämättä ylennä mieltä kovinkaan paljon.

orange seeds kirjoitti...

Entäs villahousut? Joskus vaan muistelen Mielityn blogista moisia bongailleeni. Voivat tosin sitten kyllä olla kumat sisällä... Hmm. Ehkä satulanlämmitin on parempi.

Tekisi itse mieleni käyttää talvellakin välillä hameita, mutta takamus jäätyy pelkillä sukkiksillä, tarvitsisin jotkut pöksyt itsekin. Olen miettinyt että lyhytpunttisten pyöräilushortsien tapaiset olisivat kivat, mutten tiedä mistä sellaiset löytäisin.

Jos tämä tautini tästä maanaitaiksi katoaa (niinkuin nyt näyttäisi tapahtuvan) niin lähtisitkö/ehtisitkö silloin aamupäiväkahveille?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuazophia, neulominen voisi olla hyvä idea, tosin asiaa Ravelryssa tiedusteltuani tulin siihen tulokseen että ehkä kuitenkin liian hankalaa. Märkä satulanpäällinen on kyllä ajatuksena on iljettävä.

Orange seeds, minulla taisi joskus jopa olla villahousut mutta ilmeisesti lahjoitin ne käyttämättöminä Pelastusarmeijalle, ainakaan ne eivät olleet missään laatikossa. Taisin ostaa ne Stockmannilta aikoinaan, ne olivat juuri sellaiset pyöräilysortsien mittaiset, sieltä niitä varmaan saa parhaiten tai jostain vanhempien naisten suosimasta alusvaateliikkeestä.
Maanantai kuulostaa hyvältä.

daria kirjoitti...

villahousuja etsiville - itse hankin viime talvena villahousut Ruskovillalta www.ruskovilla.fi , olivat hintavat mutta Suomessa tehdyt (sitä arvostan) ja erittäin lämpöiset, sehän on päätarkoitus. heillä on myös esim. silkki-villa pitkiksiä (joita harkitsen) ja mielestäni myös ns. pyöräilyshortsimalleja. suosittelen!

Anonyymi kirjoitti...

Hassua, minun unessani maailmanloppu tuli viime yönä vedenpaisumuksen muodossa :D (enkä siis yleensä nää unia maailmanlopusta)

Veloena kirjoitti...

Satulansuojuksen voi tosiaan tehdä itse. Helpointa on ehkä huovuttaa paksu levy, leikata siitä about satulanmuotoinen pala ja ommella joustavasta kankaasta alapuolelle helmat, joiden lävitse voi pujottaa vielä kumpparinkin. Tällaisen saksalaisen ostetun suojuksen olen nähnyt, mutta suhtellisen yksinkertaista semmoinen ois varmaan tehdäkin. Sen mitä tuota satulanlämmitintä kokeilin, niin tuli heti mieleen, että se on aika liukas - huovan alle nurjalle puolelle kannattaisi siten keksiä jotakin tahmaista, kiinnipitävää, vaikka ommella sinne palanen jumppakuminauhaa tms. kitkaista matskua, ettei päällinen liu'u eestaas.

Blog Widget by LinkWithin