12.11.2007

Olen päättänyt nyt että olen kipeä vaikka en makaakaan sängyn pohjalla neljänkymmenen asteen kuumeessa ilman ääntä ja keuhkot hajalla (olen kerran sen kokenut ja se oli pelottava tauti, keuhkokuume oli siihen verrattuna kevyt, vaikka keuhkokuumeeni olikin aika ponneton tapaus ja tietenkin voisi epäillä naapurin lääkäriä joka sen aikoinaan diagnosoi, hän oli nimittäin psykiatri mutta kaipa hän oli oikeassa) ja en aio tuntea syyllisyyttä siitä ettei minulla ole energiaa oikein mihinkään. Kunhan selviydyn jutuista jotka olen luvannut tehdä ja tähän mennessä olen selvinnyt. Eilen olin taas lievässä kuumeessa ja tänään niin väsynyt pitkistä yöunista huolimatta että nukuin päiväunet. Ja herätessäni olin aivan sekaisin.

Katsoin eilen Ruokala Lokkia, en kylläkään kokonaan kun kirjaston dvd oli kauhean naarmuinen (toivon että he uskovat etten minä ole niihin syypää, viidenkympin korvausvelvollisuus ei kauheasti innostaisi varsinkaan syyttömänä), mutta alun ja lopun ja pätkiä välistä kuitenkin. Olin halunnut käydä katsomassa sen kun se oli teattereissa, mutta en saanut aikaiseksi tai se ei ollut valikoimassa sopivaan aikaan tai jotain sellaista. Se vaikutti sympaattiselta ja hauskalta ja tavallaan olikin, mutta siinä ei tuntunut olevan juuri mitään pintaa syvemmällä. Eksoottinen Helsinki ja kummalliset suomalaiset, jotka kai kuvittelivat olevan Kaurismäen elokuvassa ja pohjoismainen design tuntuivat olevan tarinaa tärkeämpiä. Saattaa kyllä olla että ne kohtaukset joita en nähnyt olisivat tehneet elokuvasta paremman, juonen ymmärtämistä niiden puuttuminen ei estänyt. Päällimmäiseksi jäi mieleen japanilaisnaisten hauskat vaatteet ja päähenkilön kampaus. Taidan olla pakkomielteinen tuon otsatukkani kanssa kun kiinnitän kauheasti huomiota siihen miten muut kiinnittävät hiuksensa.

Täällä sataa lunta, se on aika hauskaa.

2 kommenttia:

Rooibos kirjoitti...

Lepoa ja tsemppiä taudille! Minä ole päättänyt etten saa tautia, vaikka siltä tuntuukin. Nyt menossa hirveä troppaus...

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minunkin tautini taisi mennä taas jonnekin missä se viettää viikot ja olen taas vaihteeksi aika terve. Aika tylsä tauti, mieluummin ottaisin sen kunnon taudin kerralla.

Blog Widget by LinkWithin