3.12.2007

Joulukuisen kaatosateen jälkeen on jotenkin masentavan näköistä.

Tajusin tänään että minulla on yksi viikonloppu aikaa ennen isäni luona vietettäviä pikkujouluja ja senkin vietän Jyväskylässä, mikä tarkoittaa sitä että heidän joululahjansa pitäisi valmistua joskus viikolla, jos minulla olisi silloin aikaa tai energiaa. Alkaa tuntua siltä että he saavat lahjaksi villasukkalahjakortin joka oikeuttaa toiveittensa mukaisiin villasukkiin mittojen mukaan tehtyinä.

Kuvittelin eilen että olen jo ihan terve, mutta en ole. Sen lisäksi koko ruumiini tuntuu jotenkin jäykältä, varsinkin oikea käsi. En ole neulonut pariin viikkoon, se voi tietysti olla syynä (jos uskoo siihen että se voi rentouttaa ja vetreyttää eikä päinvastoin), syytä on varmasti eilisissä joulukorttiaskarteluissakin. Paksu pahvi on yllättävän hankalaa leikata.
Postitan kaikki ulkomaille menevät joulukortit, 4 kpl, tänään, jotkut niistä kyllä ehtisivät myöhemminkin. Mutta menkööt. Pitää postittaa myös yksi Bookmooch-paketti Australiaan. Viime torstain postitin yhden kirjan Saksaan, se oli perillä lauantaina. Aika nopeaa.

Kirjoitin listan kaikista pikkujutuista jotka minun pitää hoitaa ennen pikkujoululomaani, yhden laskun maksu, työttömyyteen liittyvää byrokratiaa (minun pitää tässä kuussa uusia ilmoittautumiseni työttömäksi ja pelkään että unohdan sen, se olisi ikävää) ja sen sellaista. Yllätin itseni hoitamalla niistä suuren osan. Se auttaa kyllä epämääräiseen stressiahdistukseen ja tehtyjen juttujen yliviivaaminen listalta on tyydyttävää.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Näkymätön tyttö!

Haluaisitko testata saatko koskaan lapsia? (Testiin ei ole pakko uskoa, mutta se toimii useimmilla)
Mitä täytyy tehdä?

Laitat sormuksen ohueen lankaan tai omaan hiukseen.Pidä langasta kiinni niin, että sormus roikkuu vasemman ranteesi yläpuolella. Kosketa ranteeseen sormuksella ja sitten nosta vähän ylemmäs. Älä liikuta kättä, vaan yritä olla mahdollisimman tyyni. Sormus, joka riippuu langassa alakaa liikkua itsestään.(Sinun tiedostamattomat energiasi liikuttavat) Pyörivä liike on tyttö ja poikaa tarkoittaa edestakaisinliike. Älä lopeta ennen kuin sormus pysähtyy kokonaan. Liian lyhyt pyörähdys/edestakaisin liikkuminen tarkoittaa keskenmenoa tai sitten aborttia. Lapset ja niiden sukupuolet näkyvät siinä järjestyksessä kuin ne syntyvätkin. Kahden lapsen välille tulee pieni hidastuminen ja tauko, kunnes vauhti taas kiihtyy.

Itselläni en voi tätä tarkastaa, koska minulla ei ole vielä lapsia, mutta kaikilla tuntemillani naisilla (ja miehillä) jotka kokeilivat ja joilla on jo lapsia , se toimi! testin tulos ei muutu, vaan se on aina sama toistettaessa.

Voit kokeilla jollakin ihmisellä, jolla on jo lapsia.

Tuazophia kirjoitti...

Heh, tulin tänne kommentoimaan ja luin tuon edellisen kommentin. Joskus lapsena kokeiltiin noita, mutta en enää muista, mitä sain tulokseksi. Nyt sain tyttö, poika, tyttö... Eli yksi tyttö on vielä tulossa? ;D

Oikeastaan tulin kommentoimaan noita joulukorttijuttuja. Tänään kävin katselemassa joulukoristeita ja tosi paljon oli teollisesti tuotettuja "virkattuja" juttuja. Tuli heti mieleen, että sinähän virkkailit joulukortteja? Olet kovasti ajan hermoilla siis. :D Itsekin löysin viime vuonna tehdyt korttipohjat (emme ehtineet hakumatkan vuoksi lähettää joulukortteja lainkaan) ja pitää vielä tehdä niihin joulukirjeet sisälle, niin saan kortit matkaan. :)

orange seeds kirjoitti...

No johan on testi...

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai täällä kukaan oikeasti usko tuollaisiin testeihin... En usko että uskoo mutta tuli epäilys kun tuon Anonyymin viesti oli niin vakavasti kirjoitetun oloinen.

Blog Widget by LinkWithin