19.12.2007

Joulutunnelmia kotoani


En ole itse ihan joulutunnelmissa. Aloin epäilemään että pakastimeni puuhailee jotain kummallista enkä osaa päättää mitä pakkaan mukaan ja pelkään etten saa tehtyä kaikkea mitä pitäisi ja että unohdan ostaa matkalipun kaupunkiretkeltäni. En osaa päättää olenko tarpeeksi terve pyöräilemään kaupungille. Minulla on kaksi tapaamista ja pitää ostaa vielä yksi joulun pakollinen juttu. Minusta alkoi tuntua myös siltä että olen vähän liioitellut lahjojen kanssa, varsinkin siskolleni ja hänen miehelleen. Mutta ei kai se ole huono juttu? Virkkasin eilen vielä paniikissa heille Totoron pikkuserkun, se on ainakin hauska eikä maksanut mitään kun käytin jämälankoja. Ja sitten huomenna pitää jännittää sitä pääsenkö oikeaan bussiin ja ties mitä muuta. Ja varmaan äidin luona jännitän sitä ovatko lahjani tarpeeksi hyviä ja sitä tapahtuuko asunnolleni jotain kauheaa sillä aikaa kun olen poissa (esim. pakastin räjähtää. Ehkä silloin olisi parempi olla poissa kotoa).

Mutta on minulla jotain positiivistakin, pidän uusista hiuksistani koko ajan enemmän.

4 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Sinulla on hienoja joulukoristeita, persoonallisia. Sain kortinkin tänään, kiitos. Valtavan nätti, on.

Uudet hiukset olivat kyllä livenäkin hienot. Ei meinannut edes muistaa etä ne olisivat olleet joskus erilaiset.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ajattelin alkaa keräämään taiteilijoiden tekemiä joulukoristeita, pidän vähän persoonallisemmista koristeista ja nuo eivät ole niin jouluisiakaan ettei niitä voisi käyttää joulun jälkeenkin.

Minua vähän ihmetyttää se miten tuskatonta on ollut tottua uusiin hiuksiin, ajattelin että pitkistä hiuksista luopuminen olisi ollut jotenkin traumaattista. Tai ovat nämä kyllä edelleenkin aika pitkät pisimmillään. Auttoi aika paljon että kampaajan idea kampauksesta vastasi aika lailla omaani ja että hän ilmeisesti osasi työnsä aika hyvin. Sekin auttaa ettei hiuksille tarvitse oikeastaan tehdä mitään pesun jälkeen, tai ainakin tulee toimeen ilmankin.

Veloena kirjoitti...

Onko tuo hassu musta pupu se totoron pikkuserkku? Ihana, joka tapauksessa :)...

Ihanaa joulua!

Anonyymi kirjoitti...

On aivan ihanaa katsella kuvia, ne piristää tekstiäkin. Käytä niitä enemmän!

Blog Widget by LinkWithin