19.1.2008

En tiennyt että Mary Shelley oli Mary Wallstonecraftin tytär. Kaikkea sitä oppiikin hömppäkirjoista.

Heräsin myrskyyn, tai siltä se kuulosti. Ikkunan alainen nurmikko on muuttunut melkein järveksi.

Tein eilen makaronilaatikkoa ja ohjeen mukainen määrä munamaitoa oli aivan liikaa. Ylijäämä oli aivan pakko käyttää vohveleihin (koska ei siitä oikein voinut juuri muutakaan tehdä), uuden elämän kunniaksi osaksi grahamjauhoista ja hyvin vähäsokerisesti. Siitä huolimatta vaa'an lukema oli tänä aamuna ensimmäistä kertaa alle 70 kilon, juuri ja juuri. Pelkään asettaa tavoitteita kun kuitenkin epäonnistun ja kun niin ei näytäkään käyvän niin yllätyn.

Eilen olin ahkera kodinhoidollisesti. Laitoin kunnon ruokaa ja pesin pyykkiä ja siivosin. Sain lopulta ostettua sellaisen Kaivokielon (mikä kauhea nimi) estämään inhottavia viemärijuttuja mutta en tajunnut että kylpyammeesta tuleva puki vei sen verran tilaa viemäristä ettei suodatin mahtunut sinne. Ärsyttävää. Täytyy varmaan vain puhdistaa sitä ahkerammin.

Tänäänkin on neuletapaaminen. Toivottavasti olen vähemmän ujo kuin viime kerralla.

5 kommenttia:

Tahra kirjoitti...

En tiedä ketä mainitsemasi henkilöt ovat (*häpeää*).

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Mary Shelley kirjoitti Frankensteinin hirviön ja äitinsä oli hurja feministien esiäiti :) Wallstonecraft on kyllä varmaan kohtalaisen huonosti tunnettu nykyään, minäkin olenkin törmännyt häneen lähinnä historiallisen viihteen puolella (yksi sankaritartyyppi on blue stocking joka seuraa W:n oppeja. Hän yleensä rakastuu paatuneeseen naistenmieheen tai toisinpäin).

Olento kirjoitti...

Hei vaan, ja aurinkoista mieltä sunnuntaipäivääsi!

Kukitin sinut blogissani, käyhän kurkkaamassa.

Minäkin aloitin tänään uuden, terveemmän elämän. Tavoitteenani on saada kymmenisen kiloa pois "joskus", mikä kylläkin ympäripyöreydessään taitaa tarkoittaa suunnilleen samaa kuin "ei ikinä". Onnea sinun projektiisi!

Kiitos Kaivokielo-vinkistä. Laiskalle kylpyhuoneen puhtaanapitäjällehän tuo olisi vallan mainio juttu. Vihaan lattiakaivon puhdistusta ja teenkin sen vain, kun se menee tukkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on varmaan molemmilla lukihäiriö, koska kirjoitat Wallstonecraft, ja minä olisin kirjoittanut muistista Wolfstonecraft, vaikka sehän on Wollstonecraft :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olento, kiitos kunniasta :)
Minulla olisi varaa pudottaa hyvinkin kymmenen kiloa mutta en ole ottanut sitä edes tavoitteekseni koska tiedän ettei siitä tule mitään. Painaisin mielelläni kaksi kiloa vähemmän, se on minusta ihan hyvä paino kun olen jotenkin hyväksynyt tämän pyöreyteni ja silloin painoindeksinikin on ihan kohtuullinen, laihaa minusta tulee tuskin koskaan ilman jotain ulkoista vaikutusta kuten vaikka syöpää tai nälänhätää. Tärkeintä olisi elää suhteellisen terveellisesti.
Ja onnea sinullekin projektiisi.

Anonyymi, niinpä näkyy vaikka tarkistin useamman kerran kirjoitusasun :)

Blog Widget by LinkWithin