27.2.2008


Ajattelin yrittää lisätä kuvien määrää blogissa, uusia kuvia ja sellaisia vanhoja itse ottamiani joille ei ole löytynyt sopivaa paikkaa. Tai ehkä jopa vanhoja valokuvia kokoelmistani (ensin minulla oli yksi blogi, joka haarautui jossain vaiheessa neljäksi mutta minulla ei ollut energiaa muiden blogien ylläpitämiseen joten ehkä niistä tulee taas yksi blogi, jossa välillä puhutaan kirjoista ja neulomisesta ja jossa on välillä erilaisia valokuvia).
Tämänpäiväinen kuva voisi olla aivan hyvin jostain täältä päin viime päiviltä (paitsi että täällä on satanut pari päivää silkkaa vettä) mutta otin sen melkein tasan kolme vuotta sitten Hollannissa.

Sain eilen vähän hyviä ja vähän huonoja uutisia. Huonot uutiset olivat oikeastaan aika mitättömiä, tai siis sellaisia joilla ei ole kauheasti väliä, meidän kylmäkellarimme nimittäin suljetaan vähäisen käytön vuoksi. Ihan ymmärrettävää. Hyvät uutiset olivat aika hyviä taloudellisen tilanteeni kannalta. Kela ilmoitti maksamastaan työmarkkinatuesta, jota sain ehkä vähän enemmän kuin olin kuvitellut ja sain tänään lähetettyä seuraavan hakemuksen, josta pitäisi tulla yhtä paljon rahaa (minun piti kyllä laskea moneen kertaan että jos on saanut palkkaa 180 yhdestä paikasta ja 230 toisesta niin on saanut yhtä paljon rahaa kuin jos olisi saanut 200 ja 210 euroa palkkoja toisessa kuussa). Vielä parempi uutinen oli päätös asumistuesta, viimeinkin. Tuki pysyi sentilleen samana mikä tarkoittaa sitä että vuokrani noustua minulle jää itselleni maksettavaksi enemmän mutta olin vähän (tai paljon) pelännyt että tuki pienenisi kauheasti tai loppuisi kokonaan (jostain syystä) joten minua ei haittaa se että joudun maksamaan parikymppiä enemmän.

Tein eilen spontaanin kaupunkiretken pyörällä (tuntuipa se raskaalta pitkästä aikaa) kun Orange seeds ehdotti kahvittelua, tai olin kerrankin järkevä ja terveellinen ja söin minestronekeittoa. Oli aika hauskaa. Päädyin kyllä tuhlaamaan liikaa rahaa, meikkeihin (e-pillereiden lopettamisella on vaikutusta ihooni jos ei muuhun, e-pillereiden aikana en juuri meikannut) ja tarjouslankaan (mutta viisi kerää maksoi vain kympin, en kyllä tiedä mitä niistä teen) ja ostin vielä suklaapäällysteisen muffinssinkin kotiin vietäväksi (kun olin ollut terveellinen jo). Ja bageleita, joiden paahtamisesta leivänpaahtimeni suoriutuu aika hyvin.

Kaupungilla huomasin että lapasissani oli iso reikä. Onneksi minun pitäisi saada lähiaikoina uudet, ellei eräs amerikkalainen tyttö, jonka piti neuloa ne minulle, valehdellut kun sanoi laittaneensa ne postiin.

Tänään tapasin sitten taas lääkärini ja se meni taas hyvin. Aloitan huomenna masennuslääkkeen, hänen mielestään olin kokeillut e-pillerittömyyttä tarpeeksi kauan. Puhuimme vähän siitä etten saanut nukuttua hyvin ennen maanantaista puhelua vakuutusyhtiöön ja siitä miten en ainakaan tietoisesti pelkää negatiivista vastaanottoa enkä muserru jos sellaisen saan. Hän oli myös sitä mieltä etten varmaan yleensä saakaan (mikä on totta, yleensä minulle ollaan hyvinkin ystävällisiä) kun minulla on miellyttävä tai ystävällinen esiintymistapa tai jotain sellaista, metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan ja niin edelleen. Sain kysyttyä samalla että pitäisikö minun huolestua korvakorurei'istä, jotka eivät tunnu paranevan vaikka korut ovat olleet poissa pari vuott mutta ilmeisesti kyse ei ole lainkaan siitä vaan normaalista ihosolujen uusiutumisesta ja siitä miten ne eivät pääse pois rei'istä itsekseen. Järkeenkäypää.
Sain seuraavan ajan pääsiäisen alusviikolle.

7 kommenttia:

Veloena kirjoitti...

Toivottavasti lääke auttaa!

Haastoin sinut meemiin, reagoi kuten parhaaksi koet! http://skblogit.fi/veloena/?p=1345

Anonyymi kirjoitti...

Olisi selkeämpää, jos käyttäisit vähän vähemmän sulkeita lauseissa.

Anonyymi kirjoitti...

Haa, minä taas tykkään sulkeista, siinä ikään kuin kirjottaja kommentoi itse itseään. Sulkujen käyttö on persoonallista ja ominaista tälle blogille, väittäisin.

anne-mari kirjoitti...

Heh. Minakin tykkaan sulkeista. Kaytan niita itsekkin ettei tulisi kilometrin mittaisia lauseita joista ei saa mitaan tolkkua.

Toivottavasti se laake auttaa oloasi.

siiri kirjoitti...

Sulut on kivoja. Kuvaa sitä kuinka ajatus lentää nopeammin kuin ehtii kirjoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään säännöllisin väliajoin joku valittaa Näkymättömän sulkeista. Toivottavasti ohitat asian toimenpideittä. Sulkeet kuuluvat oleellisena osana tyyliisi eivätkä mielestäni missään tapauksessa tee tekstistäsi epäselkeää.

B

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Veloena, paljon kiitoksia kaunnista haasteesta. Tein tuon meemin joku aika sitten, laittaisin linkin elleivät lääkkeet vaikuttaisi ikävällä tavalla :) (mutta vaikuttavat sentään jotenkin.

Sulkeista: on aika epätodennäköistä että ne katoavat mihinkään. Olen joskus ajatellut että minun pitäisi yrittää miellyttää niitä vihaavia mutta siinä on se ongelma että aika monia ne eivät haittaa ja mieluummin teen niin kuin minulle on helpointa ja luontevinta. Puhunkin oikeastaan sillä tavalla, eksyen sivuhuomautuksiin.

Blog Widget by LinkWithin