11.4.2008

Eilen siivotessani (nurkkiin oli kerääntynyt aika mahtavat pölykasat) löysin kylpyhuoneen lattialta ruuvin. Toivottavasti se ei ole tipahtanut mistään tärkeästä paikasta.

Hain tänään postista aamulla pehmeän paketin, lankani saapuivat Englannista (tarkemmin sanottuna yhdestä Newcastlesta, ei siitä tunnetummasta) kahdessa päivässä. Ne ovat kauniita, harmahtavan vihertäviä, ehkä vähän hopeapajun värisiä (ainakin minun silmääni) ja unelmanpehmeitä. Haluaisin heti aloittaa niillä neulomisen mutta olen päättänyt että ensin neulon hatun enoni vaimolle jolla on rintasyöpä (se tuntuu hyvältä ajatukselta, hän on menettänyt hiuksensa mutta myös vähän nololta ja entä jos hän loukkaantuukin tai ei pidä hatusta, emme ole mitenkään erityisen läheisiä mutta hän on mielenkiintoinen ihminen). Täytyy aloittaa se tänään. Ja sitten miettiä millaisen villatakin haluan. Ja toivoa että langat riittävät (niitä on kymmenen kerää ja se on ohuehkoa joten luulisi).

Sain myös hiusvärini. Nyt minua vähän epäilyttää. Ehkä kokonaan vihreät hiukset ovat liian rajut, ehkä minun pitäisi kokeilla ensin vihreää raitaa niin näkisin miten väri toimii hiuksissani. Ja ehkä odotan siihen että luonnossakin on jotain vihreää (eilen näin kyllä melkein avonaisia krookuksia). En ole edes varma osaanko värjätä hiuksiani, äitini on hoitanut sen aina ennen. Täytyy varmaan ensin kokeilla sitä raitaa. En kyllä tiedä säilyykö tuo väri avaamisen jälkeen. Joskus silloin kun kaverini olivat punkahtavia käytimme (minäkin pari kertaa mutta silloin hiukseni olivat liian tummat ja väri ei näkynyt hyvin) tuota Stargazeria mutta muistaakseni se oli silloin purkissa ja nyt se oli pullossa. Värjäysneuvot ovat tervetulleita.

Ostin tänään tippaleipiä. Ja karkkia. Täytyy yrittää olla viikonloppuna siivommin. Ja yrittää liikkua.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo jotain sellaista väriä, ettei tarvitse blondata, tai tehdä värinpoistoa, ennen kuin värjää? Mäkin tahdon sellaista. Tuntuu ettei mitkään punaisenkaan värit tartu kunnolla/pysy kauaa hiuksessa, jos värin laittaa luomuväriseen hiukseen.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ainakaan en silloin aikoinaan blondannut hiuksiani, päinvastoin, minulla oli silloin aika punaisiksi värjätyt hiukset ja väri näkyi kyllä jotenkin, se ei ollut vain kauhean kirkas. Minun hiuksiini värit tarttuivat kyllä ihan hyvin ja pysyivät pitkään, muistaakseni, hiukseni ovat olleet ehkä koko 2000-luvun ajan luonnollisen väriset.

Panu kirjoitti...

Vihreät hiukset? No, siihen ainakin loppuu näkymättömyys. :)

kirsi-maria kirjoitti...

Minulla siniset raidat eivät pysyneet kuin pari viikkoa, vaikka pohja blondattiinkin (siis oma väri vaalennettiin, minulla ei ole koko hiuksissa väriä nykyään). Sen jälkeen olen tyytynyt tarvittessa siniseen sprayhin, joka lähtee pesussa tai kampaamalla pois. Se näkyy paremmin. Toivottavasti vihreä pysyy sinulla paremmin!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Panu, olin minä vihreähiuksisena teininäkin näkymätön. Tai ainakin kuvittelin olevani. Saa nähdä miten ihmiset suhtautuvat siihen aikuisena, jos saan aikaiseksi värjätä ja jos se edes näkyy.

Kirsi-Maria, minulle riittäisi parikin viikkoa, ehkä tuossa halussa on kyse jostain symbolisesta jutusta enemmän kuin siitä että haluaisin pysyvästi vihreät hiukset.

Blog Widget by LinkWithin