16.7.2008

Ei tautia, pyykkäystä, kirpputorilla

Ei minulla ollut varmaan mitään oikeaa tautia, oloni parantui niin nopeasti. Epäilen että irtomyynnistä ostamani aurinkokuivatut tomaatit saattoivat olla syyllisiä, mahakipu ilmaantui vähän sen jälkeen kun olin syönyt niitä.

On aika hyvä että tänään olen ihan terve, minun täytyy pyöräillä tänään kaupungin toiselle puolelle hoitamaan asioita, postittamaan yksi kirjatilaus isäni toimistolta ja sitten pesemään pyykkiä heidän kotiinsa. En osaa päättää lähtisinkö aamulla vai iltapäivällä, aamulla sää saattaisi olla parempi mutta olisi parempi ehkä lähteä vasta lounaan jälkeen niin en ehkä sortuisi ostamaan mitään kauhean epäterveellistä. Mutta ehkä olen aamulla pirteämpi. En tiedä.

Eilinen kirpputoriretki ei ollut kauhean onnistunut muuten kuin ostosten kannalta (jos pitää tavaroiden ostamista onnistumisena, ne olivat kyllä onneksi halpoja ja käytin niihin rahoja jotka löysin erilaisista kipoista kotoani ja palautuspullojen pantteja, niitä ei tosin ollut paljoa kun en yleensä juo mitään pantillisia juomia, vuoden aikana oli kerääntynyt palautuspulloja vajaan kahden euron edestä). Olen hukannut pyörätiekarttani jonnekin, ehkä sunnuntaina Kuralaan, ja yritin luottaa muistiini, alkumatka oli helppo ja sitten piti muistaa kahden kadun nimet. Kävi ilmi että muistin ne kyllä mutta en tarkkaa reittiä ja kirpputori olikin hankalampi löytää. Ja sitten kun lopulta löysin sen en ollut löytää kirpputorin sisäänkäyntiä, se oli vanhassa tehtaassa joka oli aika iso ja kiersin sen kokonaan ennen kuin olin lähtöpisteessäni ja löysin huomaamattoman oven josta pääsin sisään. Rikoin ruokavaliotani ja söin mustikkamunkin, se oli niin houkuttelevan näköinen ja minun piti kuitenkin juoda jotain (olin vienyt kaikki vesipulloiksi kelpaavat pulloni kauppaan) ja oli vähän nälkäkin. Ja rikoin sitä myöhemminkin syömällä Amerikasta saamani suklaan (joka oli reilua kauppaa ja jonka tuotoilla rahoitettiin taidekasvatusta, aika eettistä). Mutta ehkä se ei ole niin vakavaa.
Kirpputori oli iso ja siellä oli ihan mielenkiintoistakin tavaraa mutta siellä oli niin huono ilmanvaihto että niihin oli vaikeaa keskittyä. Mikä oli ehkä ihan hyvä. Törmäsin yhdellä osastolla sattumalta, tai ei niin sattumalta kun se oli hänen myyntipaikkansa, neuletapaamistuttuun, joka kertoi minulle lauantaina tuosta paikasta. Se oli aika hauskaa, tuli sellainen olo että minulla on oikeasti tuttuja täällä.

3 kommenttia:

seeds kirjoitti...

Oletko koskaan käynyt sunnutaisin Kodin1 alakerran (parkkihalli) kirpparilla? Siellä on iso ja aikas mielenkiintoinen kirpis yleensä, sellainen vanhansikainen, ei mikään itseplavelu. Paljon on juurikin vanhaa tavaraa (antiikihtavaa) kaupan ja kaikkea sekalaista. Ollaan käyty muutaman kerran siipan kanssa ja on ollut hauska paikka.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

En ole käynyt, on kyllä pitänyt mutta jotenkin sunnuntaisin on ollut ohjelmaa tai en ole jaksanut.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tai muistanut.

Blog Widget by LinkWithin