17.7.2008

Oli aika hyvä että lähdin eilen liikkeelle jo aamusta, minulla meni koko päivä pyykkäämiseen ja kirjapakettien postittamiseen. Aika hyvin.
Kävin taas aamulla metsässä, tällä kertaa saaliini oli vähän suurempi taas. Muutama ohikulkija kysyi minulta mitä marjoja tähän aikaan vuodesta löytää (minusta tuntuu että aika kuluu niin nopeaan että kohta löytyy kaikkia, tänään näin jo yhden tatinkin).
Pitäisi vielä tehdä yhtä työtä ja siivota mutta väsyttää. Ehdin vähän myöhemminkin.

Sain leikekirjani valmiiksi. Siitä ei tullut ehkä ihan sellainen kuin olin suunnitellut mutta olen siihen ihan tyytyväinen, ainakin siihen että sain sen ylipäätään tehtyä. Kuvittelen että ammattitaidostani on tuossa hyötyä, kyse on kuitenkin tavallaan taittamisesta ja erilaisten sommitelmien tekeminen sujuu minulta aika helposti, melkein automaattisesti. Askarteluliikkeessä suositeltiin liimateippiä valokuvien kiinnitykseen, se olikin todella kätevää.Vielä yksi kirpputorilöytö. Tai oikeastaan torilöytö. Yritän kovasti olla ostamatta tarpeetonta mutta en voinut vastustaa tuon kirjan kuluneita nahkakansia. Se näyttää minusta siltä että se haluaisi olla rasia, mutta en tiedä raaskisinko leikellä sitä, en vaikka minulla ei olekaan kauheasti käyttöä vuoden 1910 virsikirjalle.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin