21.7.2008

Pyöräretkiä

Minulla oli aika urheilullinen viikonloppu, yhteensä reilut 50 kilometriä pyöräilyä ja kävelyä. Oikeasti urheilulliselle ihmiselle tuo ei varmasti ole mitään mutta minulle se on ihan hyvä saavutus. Kuntoni on kyllä raivostuttavan huono joiltain osin, kolmenkymmenen kilometrin pyöräily ei tuntunut pahalta, mutta jotkut ylämäet olivat vähän liikaa.
Uudet housuni osoittautuivat aika hyväksi ostokseksi, ne ovat niin ei-urheilullisen näköiset että niitä voi pitää ihan hyvin kaupungillakin mutta ne ovat mukavan joustavat ja rennot. Eivät ehkä maailman tyylikkäimmät housut mutta ei sillä kai ole niin väliä.

Lauantaina pyöräilin Orange Seedsin kanssa Halistenkoskelle, kävimme kahvilla Myllärintalossa ja kävelimme pienen lenkin polulla, jossa oli valtavasti metsämansikoita. Siihen meni aika paljon aikaa, kun ei niitä voinut jättääkään sinne.
Paluumatkalla kävimme Kulttuurijoki-tapahtumassa, siellä oli aika hienoja käsitöitä ja piti olla eräs neuleblogi-ihminen myymässä lankoja ja kuituja ja ehkä värttinöitä (en ehkä jaksa odottaa siihen että painan alle 70 kiloa vaikka keventymiseni onkin sujunut ihan hyvin), mutta hänelle oli tullut yllättävä este. Ostin sitten virolaista karkkia ja kaksi keraamista nappia.

Sunnuntaina toteutin viimeisen retken kesälistaltani, pyöräilyn Ruissaloon. Seurana minulla oli se neuloja, jonka kanssa kävin Paraisilla ja viime viikonloppuna pyöräilemässä. Pyöräilimme saaren suunnilleen päästä päähän, kävimme Honkapirtissä kahvilla ja leirintäalueen rannalla, hän ui ja minä katselin vettä ja paluumatkalla vielä Kasvititeellisessä puutarhassa. Kävin vielä hänen luonaan kylässä syömässä jäätelöä ja katsomassa kissoja ja neulekirjoja.

Molemmat retket olivat aika hauskoja.

Onnistuin näkemään viikonlopun aikana selkälokin, jonka melkein näin viime vuonna mutta vain ohilentäessään niin etten saanut sitä kunnolla tunnistettua. Nyt näin kaksi eri yksilöä, joista toinen vielä seisoi kiltisti niin että näin sen kaikki tuntomerkit. Näin/näimme myös komean sudenkorennon (muistikuvieni perusteella se olisi voinut olla vaikka nuori merisinikorento, kuitenkin rusehtavan kellertävä ja sillä oli mustia kuvioita), sammakon ja pikkutalvikin. Tuollaiset havainnot tekevät minut iloiseksi.

Näin unta jossa oli muun muassa valtavan kokoinen ja limainen etana, teksti jota yritin muokata mutta se oli vaikeaa kun alkuperäinen teksti oli teksti-tv:ssä ja kopioin sitä sieltä käsin ja elokuva, jonka nimi oli Ella ja joka käsitteli joko Erosta tai Fitzgeraldia tai sitten ensimmäinen näytteli jälkimmäistä (se olisi kyllä aika mielenkiintoista nähdä). Tai sitten se oli yhtä aikaa kaikkea kolmea.

Tänään minulla on kampaaja, olen jo miettinyt miten ilmaisen toiveeni niin että ne olisivat mahdollisimman ymmärrettävät. Ja minun pitää postittaa muutama isäni firman kirja (minunkin kirjaani oli tilattu yksi kappale) ja hakea uusi pyöräilykartta matkailutoimistosta (toivottavasti niitä on siellä), hukkasin vanhan viime viikonlopun retkellä, ja hoitaa vähän muita asioita.

3 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Olet tähti! http://www.ampiaistehdas.net/tanja/2008/07/21/tytto-olet-tahti/

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos paljon :)

Mirka kirjoitti...

Ihania kesäkuvia ja kauniita maisemia, näistähän tuli hyvä fiilis!

Blog Widget by LinkWithin