26.8.2008

Unessa

Näin unta, jossa katsoin YouTubesta pätkiä, jostain vanhasta tanssikohtauksia sisältävästä unesta, se sijoittui ehkä villiin länteen ja sen nimi oli Jotain Brothers, siis Smith Brothers tai vastaavaa (herätessäni muistin sen vielä ja tarkastin ettei sellaista vain ole, ei ollut ja unohdin nimen). Sitten näin unta jossa heräsin edellisestä unesta ja kävin katsomassa YouTubesta ettei sellaista vain ollut ja oli ja elokuva käsittelikin villin lännen sijasta 50-luvun high schoolia.
Tulkitsen unta niin että minua häiritsee se etteivät eilen lisäämäni videot vieläkään näy vaikka toimin aivan samalla tavalla kuin ensimmäisen videon kanssa. En tiedä pitäisikö huolestua.

En ole vieläkään ihan terve mutta en myöskään ihan sairas. En oikein jaksa olla tehokas (mutta teen yhtä projektia kuitenkin) mutta en ole kuitenkaan niin sairas että voisin alkaa sairastamaan. Vähän ärsyttävää.

Uusi (siis minulle) mielenkiintoinen podcast-löytö: The Missing Link, tieteen, teknologian ja lääketieteen historiaa hauskalla ja kiinnostavalla tavalla.

Hedelmäkärpäset kiusaavat keittiötäni. Olen kokeillut erilaisia ansoja niille ja parhaiten toimi veden, etikan ja tiskiaineen seos.

3 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Täällä on myös hedelmäkärpäsiä pilvin pimein. Usein teen niin, että hätistelen niitä vähän ilmaan ja kun laskeutuvat (yleensä keittiön yläkaappien oviin), imuroin kärpäset pois.

seeds kirjoitti...

Mäntysuopaa kukkaruukkuihin kasteluveden seoassa, kuolevat taatusti, mutta kukat eivät kärsi. Siellä kukkaruukun mullassa ne sikiävät (ellei sitten löydy mätiä hedekmiä kaappien kätköistä?:)) ja vielä kevytsoraa mullan katteeksi jos ei muu auta. Näin hävisivät meiltä, ja yhdessä vaiheessa oli oikeasti paljon.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuazophia, tuo kuulostaa julmalta mutta tehokkaalta :)

Seeds, luulen että nuo eivät ole sitä kukkaruukkukärpäsporukkaa, ne ovat aika kiinnostuneita esim. banaaneista joita säilytän huoneenlämmössä. Ja olen saattanut viedä roskia vähän liian harvoin.

Blog Widget by LinkWithin