22.10.2008

Arkea

Kotisivujeni muutto-operaatio on päässyt sellaiseen vaiheeseen että osoite on muuttanut oikeaan paikkaan ja toimii (ainakin välillä) mutta sivut eivät toimi. Wordpress on osoittautunut hankalammaksi kuin kuvittelin. Onneksi minulla on serkku joka tietää enemmän, luultavasti (isäni firma toimii hyvin perheyrityksellisesti, serkkuni hoitaa tarvittavan nettiin liittyvän teknisen tuen).
Koko juttu ei tainnut olla kauhean järkevä mutta säästinpä parikymppiä...
Pelkään että joudun tekemään sivut uudestaan. Mikä ei ole niin kauhean kamalaa, minun on ollut tarkoitus muuttaa niiden ulkoasua vähän mutta olen ollut niin väsynyt etteivät hämärät ideani muutu todellisuudeksi järkevästi.

Ompelukurssilla oli mukavaa, edelleen. Hameeni ei aivan valmistunut mutta yritän ommella sen loppuun kotona, jos C vain suostuu yhteistyöhön. Oli aika ihanaa ommella koulun ompelukoneella joka ei tehnyt mitään pelottavaa (yritän uskoa että C ei vain pitänyt ompelemastaan kankaasta, se oli aika paksua). Kavensin hameen vyötäröä, olin kuvitellut etten mahtuisi hameeseen sen kokoisena kuin se oli ohjeessa ja tein leveämmät saumanvarat mutta ompelin kapeampien mukaan, kun sovitin kävi ilmi että alkuperäinen koko olisi ollut aivan hyvä (ehkä olen laihtunut?). Mutta tulipa opittua tuokin. Opettaja kehui hametta (ja mustaa kassia jonka vein näytille), olen siihen kyllä itsekin aika tyytyväinen, en olisi uskonut että osaisin tehdä niin siistin (ei slangimerkityksessä) näköisen vaatteen.
Oli aika hyvä päätös mennä tuolle kurssille, kaikin puolin.

Olin myös sen verran aktiivinen että kävin varaamassa ajan lääkärille (hän käski minua joka tapauksessa tulemaan loppusyksystä) ja apteekissa ja hakemassa varauksia, olisin käynyt kävelylläkin mutta sää oli aivan hirvittävä.

Kohta pitäisi pyöräillä kaupungille, hakemaan lippua messuille ja ostamaan bussilippua, se menee taas luotolle (ellen saisi isääni maksamaan sitä etukäteen kun hän maksaa sen kuitenkin jälkikäteen). Sää näyttää paljon hauskemmalta kuin eilen.

Viime yön nukuin ihan hyvin ja tänään en ole aivan kamalan väsynyt. Vain tavallisen väsynyt.

2 kommenttia:

Rica kirjoitti...

Voit olla syystäkin laukustasi ylpeä, se on erittäin kaunis.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos, olen kyllä siihen aika tyytyväinen :)

Blog Widget by LinkWithin