23.10.2008

Kankaita ja sähköpostiongelmia ja pilviä


Sorruin eilen ostamaan taas kankaita, jos kahden euron ostoksia nyt voi sanoa sortumiseksi. Kuljin erään pienen vähän epämääräisen kangaskaupan ohi ja sen ulkopuolella oli kori jossa oli euron paloja. En voinut jättää ihanaa turkoosia sinne. Vihreät lautasliinat ovat pelastusarmeijan kirpputorilta, niistä voisi tulla pieni kassi tai sitten niitä voisi yhdistää turkoosiin kankaaseen. Voisi olla esimerkiksi hame jonka vyötärö ja helma ovat turkooseja, taskut vihreät ja muuten luonnonväristä pellavaa (minulla on eräs hame jota en ikinä käytä ja josta voisi riittää kangasta) tai vaalea helma ja vyötärö ja turkoosi muuten. Koko hameeseen se ei riitä mutta osaan ehkä. Jos tekee aika lyhyen.

Kotisivujeni muutto pääsi eilen sellaiseen vaiheeseen että Wordpress toimi melkein, tosin kaikki kirjoitukseni ovat hävinneet (olisi pitänyt lukea ohjeet etukäteen eikä silloin kun on liian myöhäistä) ja otsikoiden linkit aiheuttivat vikailmoituksen. Ja sähköpostikin toimi melkein, Applen Mail ei suostunut hyväksymään jotain varmennetta kun sen myöntäjä oli sen mielestä epäilyttävä (vaikka ei oikeasti ole). Heräsin joskus kolmelta, ehkä olin miettinyt noita ongelmia mutta ainakin sain ne ratkaistua jotenkin. Wordpressissa piti muuttaa osoiterakennetta, vähän hölmöksi mutta nyt se ainakin toimii, tutkin sitä tarkemmin sitten kun palaan matkaltani. Nyt pitää vain laittaa kaikki sisältö takaisin. Sähköpostiongelma ratkesi siirtymällä Thunderbirdiin. Sekään ei pidä varmenteesta mutta näyttäisi toimivan. En viitsisi enää vaivata serkkuani.
Sitten menin takaisin nukkumaan pariksi tunniksi mutta en ole ihan pirteä. Ja tänään pitäisi tehdä vaikka mitä. Mutta ainakin kotisivuni toimivat melkein. Sähköposti ei kyllä näytä. Harmillista. Täytyy laittaa joku toimiva osoite kotisivuille, jos joku vaikka yrittää ottaa yhteyttä.

Helsingin suunnitelmani ovat varmistuneet. Lähden täältä lauantaiaamuna bussilla, jätän rinkkani Kamppiin säilytykseen, ostan matkailijalipun, matkustan metrolla rautatieasemalle, matkustan lähijunalla Pasilaan, olen messuilla viimeistään kahdeltatoista kun päivystysvuoroni alkaa (samalla osastolla on muutama muukin kustantaja niin ei tarvitse olla siellä koko aikaa), olen päivän messuilla, tapaan miitti-ihmiset messujen jälkeen ulko-oven luona, matkustamme takaisin keskustaan, siirrymme ravintolaan, syömme ja olemme iloisia (toivottavasti), siirrymme yöpaikkaan, menen metrolla takaisin Kamppiin, haen tavarani, ostan lipun (jos näyttää siltä että joudun ostamaan sen luotolla), matkustan Jyväskylään bussilla, matkustan äitini luo paikallisbussilla ja sitten minun ei tarvitse enää matkustaa vähään aikaan.
Mukavan monimutkainen suunnitelma.

Taivaalla on laveeratun näköisiä tummansinisiä pilviä, joiden välistä näkyy vaaleansinistä, komeaa.

Bloggerin kommentointi on muuttunut aika mielenkiintoiseksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Metrolla Kampista rautatieasemalle? Eikös tuo matka hoituisi kävellenkin ;). Matkaa on ehkä puolisen kilometriä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Voisi, mutta pidän metrolla ajelusta niin että käytän sitä aina kuin voin :) Yleensä kyllä kävelen (tai pyöräilen) tuollaisen matkat, jos vaikutan kauhean laiskalta. Turussa menen bussilla yleensä vain keskustaan, nelisen kilometriä ja vain erikoistilanteissa.

Tuazophia kirjoitti...

Oli pakko tulla katsomaan tätä kommentointia ja sanon vaan, että täh? Pitääkö tuo "kommentti nimellä" valita joka kerta?

Katilein kirjoitti...

Ihania veden sävyjä kuvassa..

Blog Widget by LinkWithin