8.11.2008

Ei-hurja lauantai

Tärpättikokeiluni ei oikein onnistunut, siirtyneiden kuvien sijaan sain aikaan vain epämääräisesti tahriutunutta kangasta. Sanomalehtimuste kyllä siirtyi, joten vika oli ehkä printeissäni. Tai sitten niitä olisi pitänyt hangata voimakkaammin. Voi olla että lakka toimii parhaiten.

Löysin eilen kolme uutta musiikkituttavuutta (nimet olivat toki tuttuja ennestään mutta en ollut tarkemmin tutustunut heihin):
Minulla on lainassa yksi Fred Astaire elokuva, jonka olin ajatellut katsoa tänään mutta se on 50-luvulta ja jotenkin en jaksa kiinnostua nyt mistään niin uudesta (!). En oikein tiedä mitä musiikkimaulleni tapahtui joskus 2000-luvun alkupuolella, mutta olen iloinen ettei se ole enää niin rajoittunut kuin teini-iässä.
En tiedä pitäisikö 12-vuotias minäni yhtä pahana petoksena sitä että kuuntelen nykyään jazzahtavaa musiikkia mielelläni kuin sitä että ystäväni alkoivat kuuntelemaan Alice Cooperia vaikka lupasivat että inhoaisivat aina heviä. Jos meillä kotona kuunneltiin levyjä (eikä radiota, joka oli aina Radio Mafia siitä asti kun se syntyi) niin se oli jazzia, erityisesti vanhaa jazzia, Billie Holidayta ja sellaista. Inhosin sitä. Niin maku muuttuu.

2 kommenttia:

Veloena kirjoitti...

Harmillista, ettei tuo tärpättisiirtokokeilu tuntunut onnistuvan. Luin siitä edellisestä niin innoissani, koska minusta tuntuisi hauskalta juuri tuollainen kuviensiirtely kankaalle.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Luulen että kokeilen sitä vielä uudestaan, jotkut ovat kuitenkin onnistuneet siinä. Voi olla että paperia olisi pitänyt hangata voimakkaammin tai sitten voisi kokeilla lasertulosteen sijaan valokopiota ja jotkut sanoivat että tekniikka toimii parhaiten 3-4 päivää vanhoilla printeillä.

Blog Widget by LinkWithin